Sudah Rindu Dengan VINCENZO CASSANO? Ini 10 Sebab Watak Song Joong-ki Digilai

89

 

Tidak sampai seminggu setelah berakhirnya episod terakhir K-Drama popular di Netflix Malaysia, kami sudah merindui dengan kelibat Song Joong-ki sebagai Vincenzo Cassano.

Siapa sangka, Joong-ki mampu membawa karakter ‘oppa’ yang seksi, comel dan kelakar; semuanya pada waktu yang sama! Ada masanya dia sangat cool, ada masanya juga dia berubah dengan persona bad boy.

Biarpun drama Vincenzo turut menampilkan pelakon berbakat besar seperti Jeon Yeo-veen dan Ok Taecyeon, Joong-ki berjaya menambat hati ramai penonton sebagai watak utama sepanjang 20 episod ia ditayangkan.

Disebabkan rasa rindu kepada drama ini terutamanya kepada Joong-ki, REMAJA rangkumkan 10 momen yang membuatkan watak Vincenzo Cassano kekal dalam ingatan kami (dan kadangkala termasuk ke dalam mimpi, hiks!)

 

Senang-senang je dia campak lighter!

 

Lelaki mana lagi yang tidur dalam persalinan pajama sutera dan robe? Lagi-lagi apabila dia berlawan dengan musuh dalam persalinan waktu tidur saja.

IKLAN

 

Dah macam di red carpet pula.

 

Tiada siapa yang boleh menidakkan kombinasi lelaki hot dan Lamborghini.

IKLAN

 

Aduh dia main handcuff pula. Aipp!

 

Percayalah, perempuan akan suka lelaki yang bergurau manja macam ni. Kalau dia betul-betul flick, haa tu memang nak kena.

 

IKLAN

Ada lagi ke lelaki yang pandai menunggang kuda sebagai hobi?

 

Okay sah, memang hot!

*

Senang cerita, apa saja yang dilakukan oleh Vincenzo Cassano memang akan mencuri tumpuan semua perempuan.

Sama ada di bertutur dalam bahasa Itali atau sedang minum saja, semua momen itu akan buatkan penonton ternganga hehe..

Korang rasa akan adakah Vincenzo musim kedua?