Resorts World Genting (RWG) yang merupakan salah sebuah pusat peranginan bersepadu yang paling menarik di Asia, telah mengorak langkah penuh bergaya di tahun baharu dengan kemunculan sulung video muzik baharu, ‘Welcome to My World!’

Lagu yang dicipta untuk menyemarakkan lagi keterujaan dan mengalu-alukan para pengunjung ke pusat peranginan itu menampilkan artis-artis tempatan terkenal seperti Zee Avi, Jestinna Kuan, Nana Sheme, As’ad Motawh serta Alyssa Dezek, yang turut menyampaikan lagu itu secara langsung di majlis pelancaran yang diadakan, semalam.

ARTIKEL BERKAITAN: ‘Flight Delay?’ Anda Berhak Tuntut Pampasan Jika Penerbangan Ditunda Atau Batal

As’ad Motawh & Alyssa Dezek Antara Penyeri Video Muzik Sulung Resorts World Genting

“Sejak berdekad lamanya, para pengunjung pelbagai generasi – dari Malaysia dan luar negara – telah mengenali dan jatuh cinta kepada RWG yang tiada tempat lain yang seumpamanya.

“Kami sentiasa proaktif dalam memperbaharui dan menambah baik pusat peranginan kami untuk memberikan pengalaman baharu kepada para pengunjung kami,” kata Spencer Lee, Naib Presiden Kanan Jualan dan Pemasaran di Genting Malaysia Berhad.

IKLAN

As’ad Motawh & Alyssa Dezek Antara Penyeri Video Muzik Sulung Resorts World Genting

Selain itu, sebahagian daripada kempen ‘Welcome to My World’ adalah untuk memberikan para pengunjung satu perasaan yang mana dunia RWG adalah milik mereka dan boleh memanggilnya sebagai ‘My World’. Melalui kempen ini juga, RWG juga turut mempromosikan pengalaman untuk semua pengunjung di Taman Tema Genting SkyWorlds yang baru dibuka.

Selain itu, para pengunjung juga boleh menikmati tarikan-tarikan lain seperti Taman Tema Tertutup Skytropolis, Ripley’s Adventureland, Vision City Games Park dan BigTop Video Games Park.

IKLAN

As’ad Motawh & Alyssa Dezek Antara Penyeri Video Muzik Sulung Resorts World Genting

Untuk menikmati pengalaman yang sepenuhnya, para pengunjung boleh menjamu selera di pelbagai restoran yang unik di RWG, membeli-belah di pelbagai kedai-kedai yang tersedi dan bermalam di rangkaian hotel RWG.

Pusat peranginan ini juga menawarkan persembahan secara langsung bertaraf dunia, acara-acara ikonik dan juga laluan denai semula jadi – semua ini terletak di 6,000 kaki dari aras laut.

IKLAN

Dengan adanya penawaran yang menyeluruh bagi semua lapisan umur, pastinya ada sesuatu yang menarik bagi setiap individu di RWG. Rancanglah percutian ke RWG bersama keluarga atau rakan-rakan anda.

Saksikan video muzik baharu ini di rwgenting.com atau laman YouTube rasmi Resorts World Genting.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.


Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI