Promosi ‘Kaw-Kaw’ Sempena 10.10, Food Hunter Jangan Terlepas Peluang Ni!

436

Memang best lah ada tarikh cantik ni! 10.10!! Sebab apa?! Sebab ada promosi best guys!!

Berita baik untuk anda yang bergelar ‘food hunter’! Ini kerana bersempena 10/10, tiga jenama restauran popular ini telah membuat promosi terhebat bagi bulan Oktober 2019.

Bukan seperti hari biasa, sebaliknya promosi ini berlangsung untuk satu hari ini sahaja, oleh itu jangan lepaskan peluang untuk menikmati diskaun ini

IKEA Tawar Promosi 10 Biji Meatball RM3 Sahaja!

Kalau pergi ke gedung perabut IKEA, tak sah rasanya kalau tak pekena Swedish meatballs yang popular gila tu. Boleh dikatakan ramai yang datang ke sana untuk menikmati bebola daging tersebut dan bukan untuk beli barang IKEA.

Buat peminat meatball IKEA, jangan lepaskan promosi pada 10 Oktober ini dimana mereka menawarkan 10 biji Meatball dengan hanya RM3 sahaja.

Tapi perlu diingatkan harga tersebut hanya ditawarkan untuk ahli IKEA Family sahaja dan menariknya setiap pemegang kad hanya dihadkan untuk dua hidangan sahaja. Boleh la makan ramai-ramai. Tunggu apa lagi, daftar sebagai IKEA Family secara percuma sekarang. Tawaran ini sah di semua cawangan IKEA seluruh Malaysia.

McDonald’s McDelivery Flash Sale 10.10


McDonald’s pun keluarkan promosi hebat!! Tampil dengan promosi McDelivery Flash Sale 10.10 yang bermula dari 7 Oktober sehingga 16 Oktober 2019. Tawaran promosi yang hebat ini memberi peluang kepada pelanggan untuk menikmati RM10 diskaun semasa membeli 2x set McChicken, Fillet-O-Fish, Big Mac, Ayam Goreng McD atau mana-mana 7 pilihan makanan lain dan pelanggan akan menikmati RM10 diskaun!

Jadi korang yang McDonald’s lovers jangan lepaskan promosi hebat ini, apa yang perlu dilakukan hanyalah memesan makanan secara online dengan segera dan pilih mana-mana pilihan 2 set makanan yang di minati dan diskaun sebanyak RM10 akan di tolak kemudian tunggu makanan sampai di rumah! Serius mudah kan.

Cepat order McDelivery’s 10.10 Flash Sale sekarang!!

KFC 10.10

Siapa kat sini penggemar ayam goreng KFC. Ada berita baik untuk korang dari KFC. KFC ada buat offer RM10 untuk snack plate atau 2 piece combo meal untuk korang pada 10.10 iaitu esok hari. Promosi ni berjalan serentak di seluruh negara dan hanya sah untuk satu hari sahaja iaitu pada 10.10. 2019.

Macam mana cara nak dapatkan KFC RM10 ni?

  • Muat turun aplikasi KFC di telefon bimbit pintar.
  • Pilih menu Snack Plate atau kombo 2 ketul ayam di dalam aplikasi.
  • Masukan kod promosi “Tentastic” semasa hendak checkout.
  • Selesai dan nikmati ayam goreng dengan gembira!

Untuk makluman, promosi KFC pada 10 Oktober 2019 ini hanya boleh digunakan menerusi aplikasi KFC sahaja jadi, jangan lepaskan peluang. Muat turun aplikasi KFC hari ini dan dapatkan promosi ayam goreng KFC esok!

Jadi jangan lepaskan peluang untuk serbu promosi-promosi gempak dan berbaloi ini pada 10 Oktober 2019 ini dan dapatkan menu makanan yang di gemari dengan potongan harga yang sangat murah! Tak sabar rasanya penulis nak menunggu hari esok…