Perkenalkan David yang menjadi topik perbualan apabila dia mempunyai rambut mirip Perdana Menteri United Kingdom, Boris Johnson jika diimbas sekali pandang.. korang rasa sama tak?

Menurut ibu David yang bernama Tatiana Doronina, 35 tahun. Kini bayi lelakinya itu berusia berusia tiga bulan tetapi mempunyai rambut yang lebat itu pasti menjadi perhatian dan pandangan orang ramai.

Pelanduk Dua Serupa? Bayi Lelaki Ini ‘Kembar’ PM UK, Rambut Sama Boris Johnson..

Rambut Tatiana dan suaminya Ruslan, 43 tahun berwarna gelap, kontra dengan warna rambut David yang cerah.

Orang yang melihat bayi itu pasti akan berkata “Dia seperti mini Boris,” ujar Tatiana kepada Surrey.

Pelanduk Dua Serupa? Bayi Lelaki Ini ‘Kembar’ PM UK, Rambut Sama Boris Johnson..

IKLAN

David dilahirkan seberat 10 kilogram (kg) dan rambutnya yang lebat menjadi tarikan selepas dia dilahirkan.

“Selepas memandikannya baru sedar rambutnya banyak. Saya terkejut begitu juga dengan jururawat yang menjaganya,” tambah Tatiana.

Pelanduk Dua Serupa? Bayi Lelaki Ini ‘Kembar’ PM UK, Rambut Sama Boris Johnson..

Menurut The Sun, warna rambut David yang berbeza dengan warna rambut ibu bapanya menyebabkan pelbagai spekulasi mengenainya.

IKLAN

“Saya rasa beberapa orang mesti beranggapan bahawa David bukan bayi saya. Tetapi, dia anak saya,” tegas bekas model dan penyampai TV itu.

Bercakap tentang rambut lebat, ini Remaja share petua rambut yang lebat.

Minyak Kelapa
Kebanyakkan wanita India akan menggunakan minyak kelapa ini sejak kecil lagi. Ini kerana minyak kelapa memberikan kesan pada rambut untuk menjadi lebih tebal dan panjang dalam tempoh yang singkat.

Daun Lidah Buaya
Selain bertindak sebagai penyejuk yang digunakan dalam merawat sunburn atau luka-luka, daun lidah buaya ini juga digunakan untuk merawat rambut. Ia boleh digunakan sebagai mask pada rambut untuk mendapatkan rambut yang sihat dan tebal.

IKLAN

Telur
Selain digunakan sebagai mask pada muka, ia juga boleh digunakan pada rambut. Fungsi telur digunakan pada rambut adalah untuk mendapatkan rambut yang tebal dan tumbuh dalam tempoh masa yang singkat.

Kulit Buah Oren
Oren memberikan Vitamin C pada badan dan kulit untuk kelihatan cantik dan sihat. Tetapi adakah kamu tahu selain buah oren, kulitnya juga mempunyai khasiat tersendiri?

Avokado Dan Pisang
Sering digunakan sebagai salah satu makanan untuk bayi, kombinasi buah avokado dan buah pisang juga sesuai untuk rambut. Ini kerana kombinasi ini membuatkan rambut kamu tumbuh dengan lebat.

Daun Inai
Kalau musim perkahwinan, daun inai digunakan sebagai hiasan tangan pengantin. Selain daripada hiasan, ia juga boleh digunakan untuk merangsang pertumbuhan rambut dan mengelakkan rambut daripada beruban.

Sumber: The Sun

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI