Sekali lagi, UNIQLO memahami citarasa remaja di Malaysia apabila kembali dengan koleksi batik kapas untuk Aidilfitri, tahun ini.

 

Siapa kata batik sudah ketinggalan zaman?

Ia merupakan pakaian yang mudah dibawa ke mana-mana dengan penuh selesa. Corak batik cetak ala Indonesia ini juga menerapkan warna lembut di samping potongannya yang agak longgar bagi menjamin keselesaan semasa membasuh pinggan. Banyak kan nak basuh!

IKLAN

REMAJA amat menggemari alternatif yang disediakan oleh UNIQLO ini bagi meraikan lebaran. Iyalah, bukan semua di antara kita merupakan peminat baju kurung moden dan kebaya. Tambahan pula dengan musim Perintah Kawalan Pergerakan Berkala (PKPB) yang mengehadkan perancangan kita untuk berhari raya. Lamberrtt lagi nak bergaya sakan.

ARTIKEL BERKAITAN: 8 Jenama Baju Raya Minimal & Stylish, Cantik!

IKLAN

Bagi yang ingin rasa santai, penulis mengesyorkan korang memadankan blaus kapas bermotif batik daripada UNIQLO ini bersama skirt midi/maxi ataupun seluar berpotongan skinny. Personally, penulis gemar jika ia dipadankan dengan seluar flare berwarna solid untuk memberi ilusi oversized.

Pakai Batik Cetak Indonesia Pada Hari Raya? Why Not – Berbaloi & Tak Panas
RM79.90

Bagi peminat lelaki UNIQLO, korang juga tidak dilupakan apabila jenama itu sekali lagi mengeluarkan pilihan kemeja batik cetak untuk korang gayakan – bukan sahaja semasa musim perayaan Aidilfitri malah sepanjang tahun.

IKLAN

Ia datang dalam 4 pilihan corak dengan kolar kecil bagi injeksi gaya moden.

Pakai Batik Cetak Indonesia Pada Hari Raya? Why Not – Berbaloi & Tak Panas
RM79.90 setiap satu.

*

Amacam, onz ke tak?

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI