Rasanya dah terlalu kerap negara kita menyambut kehadiran barisan selebriti terkenal dari luar negara terutamanya bintang Kpop yang menganjurkan konsert mereka disini.

Kini, korang bakal dihiburkan dengan barisan selebriti dari Thailand dalam sebuah konsert Thai pertama, dimsum Thai Pop 2019 yang bakal berlangsung pada 10 November 2019 di IDEAL Convention Centre, Shah Alam.

Temui Pelakon Kacak Thai, Sunny Suwanmethanont Di Shah Alam November Ini

Sesekali kita tukar angin layan bintang dari Thailand ni pun syok juga kan.

IKLAN

Dan guess what? Pelakon kacak Sunny Suwanmethanont juga khabarnya bakal datang menyerikan lagi konsert tersebut. Kalau korang mengikuti filem popular Thailand seperti I Fine.. Thank You.. Love You, Heart Attack dan Brother of The Year, sudah tentu kemunculan artis Thailand ini amat dinanti-nantikan oleh peminat di Malaysia.

Temui Pelakon Kacak Thai, Sunny Suwanmethanont Di Shah Alam November Ini

IKLAN

Konsert besar-besaran ini juga bakal dimeriahkan dengan kehadiran artis-artis popular dari Thailand seperti 9BY9, Sky Wongravee Nateetorn, Billkin Putthipong, Thanaerng Kanyawee Songmuang dan ramai lagi.

Temui Pelakon Kacak Thai, Sunny Suwanmethanont Di Shah Alam November Ini
9By9

 

IKLAN

Tiket telah pun dijual bermula dengan harga RM199 sehingga RM599 (VIP). Kalau korang beli tiket VIP, korang berpeluang untuk menyertai sesi hi-touch, mengambil gambar berkumpulan, sesi belakang pentas dan dapat poster yang telah ditandatangani oleh barisan selebriti yang hadir.

Wah, macam best je! Rugi kalau tak pergi. Bukan senang kan nak jumpa Sunny Suwanmethanont. Eh.. Hiks!

Sebarang maklumat lanjut boleh layari web www.dimsum.asia.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI