Dalam situasi negara yang sedang melawan wabak COVID-19, ucapan setinggi-tinggi terima kasih ingin kami ucapkan kepada barisan hadapan negara (frontliners) yang bertungkus-lumus siang dan malam demi menjaga serta mengawal virus daripada terus menular.

 

Terdapat ramai individu dan badan-badan bukan kerajaan yang ‘turun padang’ bagi membantu pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Mereka berbesar hati untuk menghargai titik peluh frontliners negara dengan menyalurkan sumbangan serta makanan kepada pasukan tersebut.

Nak Sumbang Makanan Kepada Frontliners Kesihatan? Ini Cara Mudah Di Online

Malah sebelum ini, Raja Permaisuri Agong, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah juga sempat menyediakan makanan tengah hari untuk petugas kesihatan di Hospital Sungai Buloh.

ARTIKEL BERKAITAN: Permaisuri Agong Sediakan Makan Tengahari Untuk..

Kepada korang yang juga ingin meluahkan menghargai barisan hadapan kakitangan kesihatan dengan memberikan hidangan makanan yang lazat untuk mengembalikan semula tenaga mereka, laman portal KLOOK kini sedia membantu.

Nak Sumbang Makanan Kepada Frontliners Kesihatan? Ini Cara Mudah Di Online

IKLAN

KLOOK melancarkan kempen Salute Our Healthcare Heroes untuk memberi peluang kepada masyarakat Malaysia menghargai petugas kesihatan KKM.

Tanpa perlu keluar dari rumah pun, korang boleh membantu semudah 3 KLIK sahaja.

 

01

Langkah #1 Swipe up ke halaman KLOOK

 

IKLAN

02

Langkah #2 Pilih salah satu rakan F&B yang tersenarai

 

03

Langkah #3 Pilih pakej ‘Salute Our Healthcare Heroes’

IKLAN

 

Dan…siap!

 

Nak Sumbang Makanan Kepada Frontliners Kesihatan? Ini Cara Mudah Di Online
Antara jenama restoran dan kafe yang mengambil bahagian.

Bermula hari ini hingga 31 Mac 2020, setiap hidangan yang dibeli melalui KLOOK menerusi syarikat F&B terpilih ini akan dijadikan sebagai sumbangan makanan. Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari laman web KLOOK bagi melihat tawaran yang disediakan.

Setiap jenama F&B menawarkan pembelian minimum mengikut kemampuan korang.

Semoga dengan usaha ini, setidak-tidaknya kita juga mampu memberikan sedikit sumbangan kepada kakitangan yang menyelamatkan nyawa rakyat.

Stay safe at home & eat healthily guys!

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI