Francais Transformers boleh dikatakan francais filem paling rumit dalam sejarah filem. Pada dasarnya, Transformers ialah francais berdasarkan mainan Hasbro yang menampilkan makhluk asing mekanikal besar yang berjuang antara satu sama lain.

Remaja berbesar hati nak belanja korang sepasang tiket untuk menonton filem TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS ini. Caranya jawab 2 soalan di bawah ini beserta slogan kreatif. Goodluck korang!

ARTIKEL BERKAITAN : Tak Suka Tubuh Badan Sendiri Sejak Zaman Kanak-Kanak, Megan Fox Dakwa Ada Dysmorphia

Menangi Sepasang Tiket Wayang TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS

FILEM terbaru siri Transformers iaitu Transformers: Rise of the Beasts menceritakan tentang perseteruan antara kelompok robot alien, salah satunya ialah Beast War. Beast War adalah robot alien yang dapat mengubah bentuknya menjadi haiwan, bukannya bentuk kenderaan seperti dalam sekuel filem Transformers sebelum ini.

IKLAN

Dalam filem ini yang mengambil latar waktu tahun 1994 ini, Optimus Prime akan bertemu dengan Optimus Primal, iaitu autobots berbentuk gorila. Pada pertemuan tersebut, Optimus Primal mengingatkan Optimus Prime akan datangnya suatu ancaman dari makhluk lain yang sangat besar.

Pelakon: Anthony Ramos, Dominique Fishback, Tobe Nwigwe, Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage, Michelle Yeoh, Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jae Rodriguez, Pete Davidson, Cristo Fernández
Pengarah: Steven Caple Jr.

IKLAN

REMAJA nak belanja korang sepasang tiket untuk menonton filem TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS pada:-

Tarikh: 6 Jun 2023

Masa: 9:00 PM

IKLAN

Tempat: GSC THE STARLING MALL, HALL 1

Caranya jawab 2 soalan di bawah ini beserta slogan kreatif. Goodluck korang!

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.