Boleh dikatakan apa sahaja yang dilakukan oleh pengasas produk komestik ini pastinya mendapat perhatian ramai. Dato’ Seri Vida atau lebih dikenali sebagai DSV baru sahaja melancarkan single terbaharunya berjudul ‘Ku Ikhlaskan’.

Sebelum lagu tersebut dilancarkan lagi sudah mendapat reaksi ramai kerana DSV mengeluarkan teaser dengan busana ‘pelik’ yang dipakainya. Baru sehari dilancarkan, single itu telah pun menerima lebih daripada 1 juta tontonan di YouTube.

Namun, apa yang lebih lucu ramai netizen turut membuat parodi memuat naik video di laman TikTok dengan menggunakan nyanyian DSV sebagai suara latar dan meniru pakaian serta solekannya.

@diva.h.a ikhlaskan untuk suka MV ni @QU PUTEH BARULAH PUT 🙏🏻🤭 #tiktokmalaysia #mv #fyp ♬ original sound – QU PUTEH BARULAH PUT

@leeyarasyid belum cukup ikhlas ke ni? #tiktokmalaysia #kuikhlaskan #kuikhlaskandsv #lagubaru #masukberanda #fyppppppppppppppppppppppp ♬ original sound – QU PUTEH BARULAH PUT

IKLAN
@yuyuayumie #kuikhlaskandsv ♬ original sound – QU PUTEH BARULAH PUT

Rata-rata netizen memberikan komen lucu apabila melihat parodi muzik video Ku Ikhlaskan ini.

Lagu Ku Ikhlaskan DSV Jadi Parodi Di Laman TikTok

IKLAN

Lagu Ku Ikhlaskan DSV Jadi Parodi Di Laman TikTok

Lagu Ku Ikhlaskan DSV Jadi Parodi Di Laman TikTok

Nampaknya walaupun ramai yang seperti tidak suka dengan penampilan DSV dalam muzik video tersebut, tetapi lagu itu tetap menjadi perhatian ramai. Agak-agaknya berjaya ke marketing yang telah dibuat oleh DSV ini? Hiks!

IKLAN

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Sumber: TikTok

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI