Umum mengetahui pereka fesyen Malaysia, Dato’ Jovian Mandagie pada akhir tahun 2021 telah dilantik sebagai Pengarah Kreatif Cheetah Malaysia. Justeru sebagai pembukaan kepada koleksi yang dihasilkan oleh beliau dan pasukan Cheetah, sebuah pertunjukan fesyen berskala mega telahpun dilangsungkan pada bulan Mac lalu melibatkan sebuah gelanggang tenis yang dibina khas sebagai ‘comeback’ Cheetah di pentas peragaan Malaysia.

Kini, satu lagi bentuk penghargaan telah diserahkan kepada Jovian. Beliau telahpun dilantik sebagai Naib Pengerusi Eksekutif baharu pengeluar pakaian dalam, Caely Holdings dan perlantikan tersebut berkuat kuasa serta-merta.

Pelantikan Jovian ini dibuat seminggu selepas beliau melancarkan cawangan keempat Jovian Selcare Pharmacy yang merupakan usaha sama antara Jovian Pharma Sdn Bhd dan Selcare Pharmacy di Kompleks PKNS Shah Alam.

Selain perlantikan Jovian, Caely Holdings turut mengumumkan pelantikan peguam Sandraruben Neelamagham Sandraruben (felo di The Chartered Institute of Arbitrators atau CIArb serta Malaysia Institute of Arbitrators atau MIArb) sebagai Pengarah bebas baharunya; juga pada hari ini.

IKLAN

Murah rezeki menantu kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri ini kan.

Kepercayaan Terus Diberi Kepada Jovian Mandagie, Kali Ini Bersama Pengeluar Pakaian Dalam

IKLAN

Untuk pengetahuan korang, Jovian turut memegang jawatan sebagai Ketua Pegawai Eksekutif di HEYHO Sdn Bhd yang menghasilkan pelbagai hidangan sedia untuk dimakan dan Dapur Mandagie.

IKLAN

BACA LAGI : Persalinan Khas Jovian Mandagie Buat Ibu Mertuanya Curi Tumpuan – REMAJA

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=c_utOMz9V4o&list=PL_R6hQ5tkODLdU7Obr3safbIdpJ8caa5Z&index=6&t=2s