Raja Pop legenda, Datuk Jamal Abdillah menyambut kelahiran cahaya mata keenam yang diberikan nama Rahil Laura Salsabila Yamani, di sebuah pusat perubatan di ibu negara di sini, pada jam 2.55 petang semalam.

Menurut laporan Kosmo! bayi perempuan seberat 2.94 kilogram yang dilahirkan menerusi kaedah pembedahan itu juga ada anak keempat hasil perkongsian hidupnya dengan Datin Zai Izzati Khiruddin, 28, yang dinikahi pada tahun 2017.

ARTIKEL BERKAITAN: “Assalamualaikum Wahai Anakku, Aura Medina” -Harris Annuar, Asha Merican Timang Puteri Sulung

Jamal Abdillah Timang Cahaya Mata Keenam, Pilih Nama Rahil Laura Salsabila Yamani

IKLAN

Rumah tangga mereka diserikan tiga lagi cahaya mata iaitu Nur Azura Yamani yang berusia tiga tahun, El Isaac Yamani atau Zack, 2, dan Iskandar Rayyan Yamani, yang baru setahun.

Menerusi perkahwinan terdahulu, penyanyi lagu hit Aku Maafkan Kamu itu dikurniakan dua putera yang juga penyanyi meningkat naik, iaitu Osama Yamani, 21, dan Ahmad Zaki Yamani, 17.

Jamal Abdillah Timang Cahaya Mata Keenam, Pilih Nama Rahil Laura Salsabila Yamani

IKLAN

Terdahulu, pelantun lagu popular Sepi Seorang Perindu itu memilih tanggal 1 April untuk melahirkan anak bongsunya bertepatan sempena tarikh ulang tahun keenam perkahwinannya dengan Zai Izzati.

Bagaimanapun, dia memaklumkan doktor memberitahu, usia kandungan ketika itu masih terlalu awal sehingga perlu ditangguhkan dua minggu kemudian.

IKLAN

Jamal Abdillah Timang Cahaya Mata Keenam, Pilih Nama Rahil Laura Salsabila Yamani

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER FOTO: Instagram Jamal Abdillah & Harian Metro

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI