Bagi mereka yang memakai cermin mata, penjagaan rapi perlu dipraktik untuk memastikan aksesori penting tersebut sentiasa dalam keadaan baik dan sempurna.

Ya la kalau tak dijaga dengan baik, susah pula korang nak melihat dengan jelas pula nanti. Betul tak?

Jadi, macam mana nak jaga cermin mata korang supaya tahan lebih lama dan bersinar-sinar?

IKLAN

Ini ada satu produk yang diperkenalkan oleh hanafiezu via Siakap Keli, khas bagi individu yang memakai cermin mata untuk mengelap kekotoran atau cap jari pada cermin.

Ini Produk Bersihkan Cermin Mata Yang Korang Beli Di Mr. DIY, Lebih Murah & Jimat Ini Produk Bersihkan Cermin Mata Yang Korang Beli Di Mr. DIY, Lebih Murah & Jimat Ini Produk Bersihkan Cermin Mata Yang Korang Beli Di Mr. DIY, Lebih Murah & Jimat

Daripada segi harga, kami tidak pasti. Tapi rasanya jika ia dijual di kedai seperti Mr. Diy sudah tentulah harganya mampu milik.

IKLAN

Khabarnya, korang boleh cari produk ini di kedai Mr. DIY. Nampak macam mudah nak digunakan. Why not kita try kan?

Selain itu, ada juga beberapa cara mudah untuk korang bersihkan cermin mata. Antaranya seperti basahkan cermin mata dengan air paip atau air bersih, kemudian lap dengan menggunakan kain microfiber yang korang dapat free masa beli spec tu.

IKLAN

Cara lain, calit saja ubat gigi pada cermin mata dan bersihkan dengan air. Itu pun antara cara mudah yang boleh bersihkan kaca mata korang.

So guys, the choice is yours..

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI