Happy Birthday, Princess!

Bapa Ainul Mardhiah, Ahmad Safiuddin Ahmad Razak memuat naik video meraikan ulang tahun puterinya di laman Instagram, hari ini.

Di ruangan kapsyen, turut kelihatan dia bersyukur apabila puterinya itu mencecah angka setahun.

“Alhamdulillah, cukup setahun. Semoga Allah swt merahmati dan melindungi kamu anak!” tulisnya.

IKLAN

Susulan itu, di ruangan komen melihatkan para netizen mengucapakan ucapan tahniah kepada Ainul Mardhiah. Selain itu, mereka juga turut mendoakan agar bayi kecil itu cepat sembuh

IKLAN

“Happy Birthday, Semoga Cepat Sembuh,” -Doa Dan Ucapan Netizen Sempena Hari Ulang Tahun Kelahiran Ainul Mardhiah “Happy Birthday, Semoga Cepat Sembuh,” -Doa Dan Ucapan Netizen Sempena Hari Ulang Tahun Kelahiran Ainul Mardhiah “Happy Birthday, Semoga Cepat Sembuh,” -Doa Dan Ucapan Netizen Sempena Hari Ulang Tahun Kelahiran Ainul Mardhiah

IKLAN

Untuk pengetahuan, kisah Ainul mula mendapat perhatian umum selepas tular di laman sosial media mengalami ketumbuhan pada bahagian mulut yang dikenal pasti sebagai kanser ‘Germ Cell Tumor’.

Selain itu, kisah Ainul juga turut mendapat perhatian Dr Nur Amalina Che Bakri yang juga turut sama terlibat dalam pembedahan membuang tumor seberat 200 gram pada 10 Jun lalu bersama sekumpulan doktor pakar pelbagai bidang.

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI