Berita baik buat individu yang lahir pada bulan Ogos, korang berpeluang untuk mendapat tiket masuk percuma Genting SkyWorlds dan berlibur di taman tema terbesar di Asia Tenggara itu.

Promosi ini sah dari 1 Ogos sehingga 31 Ogos sahaja dan tertakluk kepada 57 pengungung terawal setiap hari untuk menebus tiket percuma. Syaratnya, korang yang lahir pada bulan Ogos itu perlu membawa sekali kad pengenalan dan tunjukkan di kaunter tiket. Promosi ini hanya tertakluk kepada satu tiket percuma bagi satu kad pengenalan.

Tiket tidak boleh dipindah milik, bukan untuk dijual semula atau ditukar dan tidak boleh dikembalikan dalam apa jua keadaan, termasuk faktor di luar kawalan seperti jerebu, cuaca buruk, rusuhan atau mogok dan sebagainya.

BACA: Tiket Masuk Taman Tema Genting Skyworlds Dijangka Bermula Dari Harga RM200 Sehari

IKLAN

Pengunjung digalakkan untuk memuat turun aplikasi Taman Tema Genting SkyWorlds yang tersedia dengan percuma di Google Play, Apple App Store dan Huawei AppGallery. Aplikasi ini bukan sahaja akan memberi panduan yang komprehensif dengan maklumat masa nyata berkenaan Genting SkyWorlds, malah ia juga membolehkan pengunjung untuk mengemudi dan melawat taman berkenaan secara maya agar mereka dapat merancang aktiviti yang mereka minati terlebih dahulu, serta mencari arah dan jalan untuk ke destinasi mereka.

Taman Tema Genting SkyWorlds bakal membawa pengunjung mengembara ke sembilan ‘dunia’ yang diinspirasikan oleh filem dan pengembaraan, menggabungkan Harta Intelek (IP) asli, dan juga keseronokan serta keterujaan bertemakan filem di dalam permainan dan tarikan bertaraf dunia.

IKLAN

So guys, siapa yang menyambut ulangtahun kelahiran bulan ini bolehlah cuba nasib untuk dapatkan tiket masuk percuma ke Genting SkyWorlds ini. Mana tahu rezeki korang kan? Hiks!

Sumber: (1)

IKLAN

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=tR0PWX_apE0&t=100s

Show emotes
IKLAN