Check them out!

Situasi pandemik sepanjang tahun 2020 telah memaksa peminat muzik di seluruh dunia untuk akur dengan ketiadaan konsert daripada artis kegemaran mereka.

Sambut Tahun Baru 2021 Dengan ‘Online Concert’ Secara Percuma Bersama Artis Terkenal SM Entertainment!

Oleh sebab itu, semakin ramai penggiat seni yang mencari alternatif untuk mendekatkan diri dengan peminat dengan cara melakukan konsert virtual berbayar secara atas talian.

Walaupun dilihat sebagai persembahan ‘online’ saja, namun korang akan terkejut apabila mengetahui ramai yang sanggup berbelanjaan membeli tiket akses demi melayan artis kegemaran masing-masing.

IKLAN

 

Namun baru-baru ini , dipetik dari Korea Herald, SM Entertainment bakal mengadakan konsert global yang akan diadakan pada 1 Januari 2021, 1 Petang (KST) dalam talian secara percuma sempena Tahun Baru yang bakal tiba tidak lama lagi. Wah!!!

IKLAN

Lagi menarik, Konsert ‘SMTOWN Live” ini akan live-streamed pada jumaat ini pada pelbagai platform media sosial termasuklah Youtube, Twitter, Facebook, TikTok, Japan KNTV, dan Beyond Live.

Last but not least, kalau korang nak tahu turut membuat persembahan di konsert ini secara percuma ialah artis terkenal SM Entertainment seperti Aespa, TVXQ, Super Junior, Taeyeon Girls’ Generation, Taemin SHINee, Baekhyun dan Kai EXO, Red Velvet, NCT dan ramai lagi. Are you ready?

IKLAN

Sambut Tahun Baru 2021 Dengan ‘Online Concert’ Secara Percuma Bersama Artis Terkenal SM Entertainment!

Untuk info, mengunakan tema “Culture Humanity”, SM berkata persembahan istimewa ini direka untuk untuk menghiburkan dan membawa harapan baru kepada semua orang di seluruh dunia yang mengalami kesukaran dengan pandemik COVID-19 pada Tahun Baru.

Konsert yang dikenali sebagai SMTOWN LIVE “Culture Humanity” ini boleh ditonton di SINI.

Sumber : Koreaboo