Empat Hint 2 BFF Korang Sedang Bercinta Senyap-Senyap, Amboi Noah Centineo!

603

 

Depan korang, memanglah mereka berdua nampak ‘friendly’.

Itu saja. Kawan kan?

 

Tapi dalam senyap, mereka sebenarnya sedang bermain perasaan sesama sendiri.

“Hey! Bukan korang berdua kawan baik aku ke?”

“Kalau dah jodoh..”

Hhm, macam mana nak tahu sekiranya dua orang kawan kita sedang bercinta? Contoh terbaik ialah pelakon To All The Boys I’ve Loved Before, Noah Centineo dan Lily Collins.

Cer tengok kalau kawan korang ada menunjukkan 4 tanda-tanda kecil ni.

 

 

* * * * *

Alasan ‘Bukan Nak Jumpa Pun, Tapi..’

Bagi korang yang tak tahu, Noah dan Lily sering menidakkan mereka adalah pasangan kekasih kerana mendakwa hanya memiliki manager yang sama. Sebab itulah mereka selalu dilihat bersama atau berhubungan.

Kalau kawan korang selalu berjumpa disebabkan ada kelas sama, atau bekerja dalam office sama – tak lama lagi ‘sangkut’ lah tu..

Lily dan Noah di set penggambaran sama.

 

 

* * * * *

Bergambar Dengan ‘Orang Ketiga’

Malu nak bergambar kedua, dia heretlah orang ketiga. Kalau tak bertiga, mereka akan mengambil we-fie untuk mengelak orang lain tahu.

Noah dan Lily bergambar bersama seorang bayi dan menaip caption, “Take a picture with our baby.

Haipp..

 

 

* * * * *

Komen Di Instagram, Dan Reply Semula!

Noah merupakan selebriti terpilih untuk kempen Calvin Klein baharu bersama-sama Kendall Jenner, Travis Scott dan all-time-heart-throb Shawn Mendes.

Dia memuat naik foto tanpa baju di Instagram dan cuba teka siapa yang meninggalkan komen?

Lily menaip, “I never look that good when I lounge.” Ia diikuti dengan komen balas Noah berbunyi, “Oh please” dan emoji api.

Bila dah mula komen flirty macam tu, maksudnya…

Instagram

 

 

* * * * *

Ajak Ke Event Sebagai Kawan

Taktik tiket ‘Just As Friends’ ini dah lapuk, tetapi masih menjadi taktik popular di kalangan remaja.

Tak kiralah kalau korang dijemput ke Vanity Fair Oscar Party seperti Noah dan Lily ataupun ke kenduri ahli keluarga, jangan lupa ada mata yang memerhatikan korang.

 

Jadi agak-agak, Noah dan Lily ni sedang bercinta atau tidak?