Walaupun berita ini kedengaran seperti satu perkara yang mengejutkan namun ia merupakan berita gembira untuk semua peminat kumpulan ‘lejen’ iaitu TVXQ,
dikhabarkan salah seorang daripada ahlinya iaitu Changmin bakal manamatkan zaman bujangnya tak lama lagi.

Congrats Changmin ,

Changmin TVXQ Sah Kahwin September Ini, Umum  Perkahwinan Dengan Surat Tulisan Tangan

Lelaki kacak itu mengumumkan berita gembira tersebut menerusi surat yang ditulis sendiri kepada peminatnya.

IKLAN

Umum Melalui Surat Tulisan Tangan

Memetik laporan Soompi, Shim Changmin ataupun lebih dikenali sebagai Changmin daripada kumpulan terkenal TVXQ ini memaklumkan perkahwinannya menerusi laman komuniti peminat kumpulan tersebut!

Changmin TVXQ Sah Kahwin September Ini, Umum  Perkahwinan Dengan Surat Tulisan Tangan

“Ia bukan satu perkara yang saya boleh bercakap dengan mudah. Saya kini berasa lebih gemuruh apabila saya menulis setiap perkataan dalam surat ini.

Seperti yang para peminat sedia tahu, saya mempunyai sebuah hubungan yang baik bersama teman wanita di mana kami berdua saling mempercayai dan keputusan untuk menghabiskan sisa hidup bersama wanita ini datang secara semula jadi,” ujarnya menerusi sebuah surat tulisan tangan.

Sementara itu, syarikat naungan TVXQ iaitu SM Entertainment turut mengesahkan bahawa penyanyi itu bakal menamatkan zaman bujangnya pada 5 September ini.

IKLAN

Berikut merupakan kenyataan rasmi SM Entertainment, “Changmin bakal mendirikan rumah tangga bersama teman wanitanya pada 5 September ini.

Semua maklumat mengenai perkahwinan tersebut termasuk lokasi dan masa perkahwinan mereka adalah peribadi. Changmin juga akan meneruskan aktiviti yang lebih hebat pada masa hadapan sebagai seorang ahli TVXQ dan artis.”

IKLAN

Sementara itu, tinjauan kami di laman Twitter mendapati rata-rata warganet kelihatan teruja dengan pengumuman penyanyi tersebut:

Changmin TVXQ Sah Kahwin September Ini, Umum  Perkahwinan Dengan Surat Tulisan Tangan

Kepada para peminat Changmin khususnya Cassiopeia, apa pandangan anda mengenai berita ini? Tahniah diucapkan kepada pasangan tersebut!

Tahniah sekali lagi buat Changmin dan Cassiopeia!

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI