Eun-Woo will be back in Malaysia!

Khas buat peminat Cha Eun-Woo, pastinya korang akan teruja apabila pelakon drama bersiri Viu, A Good Day To Be A Dog ini telah memilih Stadium Malawati, Shah Alam sebagai salah satu destinasi untuk jelajah fan concert, pada 24 Februari 2024.

Kongsi pihak perkidmatan penstriman video OTT pan serantau, Viu, kemunculan  Eun-Woo itu ada sebahagian daripada siri Viu Scream Date.

Bertemakan 2024 Just One 10 Minute (Mystery Elevator), ia dipilih sebagai konsep unik oleh penyanyi dan pelakon itu kerana ia membawa maksud, “Saya akan menunjukkan kepada anda segala-galanya tentang Cha Eun-Woo untuk membuatkan and jatuh cinta dalam masa 10 minit.”

Cha Eun-Woo Muncul Dengan ‘Fan Concert’ Di Shah Alam, Februari Ini. Tiket Serendah RM358

Fan concert kali ini menawarkan tiga pilihan tiket terdiri daripada VVIP (RM858), VIP (RM558) dan CAT1 (RM358). Kesemua pemegang tiket tersebut akan menerima kad foto yang telah ditandatangani oleh si kacak itu sendiri.

IKLAN

Manakala, pemegang tiket VVIP pula layak mendapat pas eksklusif untuk sesi bertemu dengan beliau serta raptai.

Tambah menarik apabila hanya 30 peminat bertuah yang mendapatkan tiket VVIP itu akan menerima kad foto tulisan tangan oleh Cha Eun-woo sendiri! Wow, jangan korang resell balik sudahlah.

Cha Eun-Woo Muncul Dengan ‘Fan Concert’ Di Shah Alam, Februari Ini. Tiket Serendah RM358

Banyak lagi tawaran menarik menanti pemegang tiket ke jelajah Fan Concert ini. Oleh itu, pastikan korang tidak lepaskan peluang tau. Mana tahu korang adalah di antara individu bertuah yang dicari.

IKLAN

Kalau korang masih ingat, Eun-woo pernah memberikan hint bakal mengadakan konsert ini sewaktu berkunjung ke Kuala Lumpur bagi sebuah acara perjumpaan bersama peminat sebelum ini.

Menerusi respon positif yang diterimanya pada waktu itu, maka terhasillah pertemuan terbaru ini.

Manakan tidak, Eun-woo bukan sahaja berjaya memikat hati peminatnya menerusi bakat nyanyian. Malah, beliau juga popular menerusi naskah lakonan seperti My ID is Gangnam Beauty dan True Beauty.

IKLAN

Terbaru, Eun-woo muncul dengan drama A Good Day To Be A Dog yang turut menambat hati lebih ramai peminat baharu.

Cha Eun-Woo Muncul Dengan ‘Fan Concert’ Di Shah Alam, Februari Ini. Tiket Serendah RM358
Gandingan Cha Eun-woo dan Park Gyu-young dalam drama bersiri A Good Day To Be A Dog.

ARTIKEL BERKAITAN: Stylishly Comfortable! Tiru Gaya Cha Eun-woo Dengan Sepasang Kasut ‘The UNO’ Daripada Skechers Ini – REMAJA

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI