Pelakon dan usahawanita popular, Noor Neelofa dan suami, Muhammad Haris Mohd Ismail atau lebih dikenali dengan panggilan PU Riz selamat menimang seorang cahaya mata lelaki di sebuah pusat perubatan ibu negara, jam 10.5 malam kelmarin.

Haris tampil memaklumkan bahawa keadaan ibu dan bayi berada dalam keadaan sihat. Ini juga merupakan cahaya mata kedua pasangan tersebut setelah mereka anak sulung mereka, Muhammad Bilal dilahirkan pada 29 Januari 2022.

Memetik kenyataan rasmi yang diserahkan kepada pemberita, dia berterima kasih kepada semua pihak yang sentiasa mendoakan kesejahteraan mereka sekeluarga.

Bilal Sudah Jadi Abang! Neelofa Selamat Lahirkan Cahaya Mata Kedua

“Alhamdulillah, syukur pada Allah SWT. Macam anak sulung dulu, kali ini pun saya berada di sisi isteri sepanjang proses bersalin itu. Dia memang kuat.

IKLAN

“Apa pun, terima kasih kepada keluarga dan semua yang sentiasa menitipkan doa buat kami sekeluarga,” ujar Haris.

Sementara itu, mereka hanya akan berkongsi nama bayi ini selepas genap tujuh hari selepas hari kelahirannya.

“Semoga kehadiran anak kedua ini selalu membawa keberkatan bagi keluarga kami, menjadi anak yang soleh, berbakti pada orang tua, berguna bagi agama, keluarga, nusa dan bangsa.

IKLAN

“Mohon doa agar anak kedua kami ini membesar dengan baik dan cerdas, diberi kesihatan dan umur panjang. Semoga kami mampu menjadi ibu bapa yang baik dalam mendidik dan membesarkannya Insya-Allah,” katanya.

Tahniah Neelofa, Haris dan Bilal! Semakin meriah keluarga juara Dewi Remaja 2009/2010 ini ya, hehe..

IKLAN

FOTO: Instagram @neelofa

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.