Sebentar tadi telah berlangsungnya Anugerah Drama Sangat 2021 anjuran Media Prima Berhad.

Acara yang diadakan di Pusat Dagangan Dunia Putra Kuala Lumpur itu telah dipancarkan secara langsung di kaca televisyen bermula jam 9 malam, 18 Disember 2021 namun dihentikan separuh jalan serta merta akibat cuaca yang tidak menentu.

Dalam kenyataan media yang dikeluarkan menerusi laman media sosial milik syarikat tersebut, mereka menjelaskan, “Pihak pengurusan Media Prima memohon maaf di atas penangguhan Anugerah Drama Sangat 2021. Penagguhan ini disebabkan oleh bencana banjir yang melanda World Trade Centre KL tempat anugerah ini berlangsung.”

Difahamkan semua pihak yang terlibat dalam majlis tersebut telah diarahkan pulang bagi mengelakkan kejadian yang tidak diingini berlaku.

Menurut kenyataan media itu lagi, baki anugerah yang belum sempat diumumkan sebentar tadi akan diumumkan secara langsung hari ini pada jam 12 tengah hari menerusi rancangan hiburan popular, Melodi.

IKLAN

Anugerah Drama Sangat 2021 telah dihoskan oleh Ain Edruce dan Nabila Huda. Antara selebriti yang sempat membuat persembahan sebentar tadi ialah Datuk Seri Siti Nurhaliza, Ariff Bahran dan Misha Omar.

Banjir Di Pusat Dagangan Dunia Putra. Anugerah Drama Sangat 2021 Dihentikan Serta Merta, Artis Dan Kru Diarah Pulang

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

IKLAN

 

 

 

IKLAN

 

 

 

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI