Bersempena pengumuman sajian kandungan-kandungan terbaru dari hujung tahun 2022 sehingga awal 2023, Astroo semalam telahpun melakukan sesuatu yang istimewa di mercu tanda, Menara Kuala Lumpur dengan warna rasminya, merah jambu!

Dalam acara yang dihadiri oleh selebriti seperti Shaza Bae, Mierul Aiman, Wani Kayrie, Dato’ Shafinaz Selamat, De Fam dan Shafiq Kyle itu, penganjur turut memancarkan logo drama Astro Originals, One Cent Thief selama lima limint pada menara tersebut dan ia menarik tumpuan warga kota.

Menara KL Bertukar Merah Jambu Sempena Astro Umum Sekuel Program ‘Favourite’ Korang

Turut dipancarkan adalah logo penaja utamanya, Astro Fibre yang menawarkan rangkaian internet pantas serta kandungan hiburan tanpa henti.

Selain persembahan, Astro juga mengambil peluang untuk mengumumkan sekuel bagi beberapa program kegemaran ramai di salurannya tidak lama lagi. Ini termasullah rancangan variasi gergasi di Astro; All Together Now Malaysia 2 dan The Masked Singer Malaysia 3.

IKLAN

Menara KL Bertukar Merah Jambu Sempena Astro Umum Sekuel Program ‘Favourite’ KorangMenara KL Bertukar Merah Jambu Sempena Astro Umum Sekuel Program ‘Favourite’ Korang

‘All Together Now Malaysia 2’ sekali lagi akan mencungkil bakat terpendam daripada rakyat Malaysia yang mencari peluang  mengecapi impian mereka

Bakal disiarkan bermula 11 Disember pada setiap hari Ahad jam 9 malam di Astro Ria, ‘All Together Now Malaysia 2’ turut menjemput 50 selebriti-selebriti hebat termasuklah Kapten baharunya, Datuk Syafinaz Selamat.

IKLAN

‘The Masked Singer Malaysia 3’ pula akan mula bersiaran pada 23 Disember di Astro Warna dengan barisan baharu penyanyi di sebalik topeng untuk tontonan seisi keluarga.

Turut mendapat sorakan ramai adalah apabila Syafiq Kyle dan Azira Shafinaz membuat kemunculan untuk pengenalan drama premium bersiri Astro Originals ‘One Cent Thief’. Setakat episod keempat yang telah disiarkan kini, ‘One Cent Thief’ telahpun menjadi drama no. 1 di platform On Demand dengan jumlah unique viewers 159,000 tontonan.

Menara KL Bertukar Merah Jambu Sempena Astro Umum Sekuel Program ‘Favourite’ Korang

IKLAN

Astro juga mengumumkan beberapa buah filem yang akan ditayangkan tidak lama lagi. Ia terdiri daripada Mechamato The Movie pada 8 Disember ini serta Didi & Friends The Movie dan Polis Evo 3 yang akan menemui pawagam pada 2023.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Show comments
IKLAN