“Ya mereka telah berkahwin..”

 

Menerusi tembual eksklusif bersama PEOPLE, wakil pengurusan kepada Ariana Grande mengesahkan hari ini bahawa penyanyi pop itu dan tunangnya, Dalton Gomez telah sah berkahwin.

Menurut mereka, majlis perkahwinan itu telah dilangsungkan dalam suasana ringkas dengan hanya dihadiri oleh tetamu tidak melebihi 20 orang.

“Majlis tersebut penuh dengan kegembiraan dan kasih sayang. Pasangan dan kedua-dua belah keluarga amat gembira,” kata kenyataan yang dikeluarkan oleh wakil pengurusan.

IKLAN

Ariana Grande Kini Bahagia Bersama SUAMI, Dalton Gomez

Terdahulu, TMZ melaporkan bahawa majlis perkahwinan tersebut telah dilangsungkan di kediaman Ariana dan Dalton di Montecito California. Mereka berdua jatuh cinta dengan lokasi tersebut dan banyak menghabiskan masa di sana; lalu memutuskan untuk menetap di Montesito bersama-sama.

Keputusan untuk berkahwin di kediaman sendiri juga hadir secara natural.

IKLAN

Untuk pengetahuan, Ariana mengumumkan pertunangannya kepada Dalton pada Disember tahun lalu.

Ejen hartanah berusia 25 tahun itu melamar Ariana dengan sebentuk cincin mewah dan berkata mereka telah bersedia untuk hidup bersama setelah setahun saling mengenali diri masing-masing sejak Januari 2020.

ARTIKEL BERKAITAN : Ariana Grande Bertunang, Besarnya Cincin Berlian Dia. – REMAJA

IKLAN

BACA LAGI : Unik Betul Rekaan Cincin Tunang Ariana Grande, Sumber Dalaman Dedah Konsep & Nilainya! – REMAJA

Ariana Grande Kini Bahagia Bersama SUAMI, Dalton Gomez

Setelah mereka menjalani kuarantin di kediaman mereka di Los Angelas, Ariana dan Dalton bertambah serius dan rapat.

Mungkin sekali kerana masing-masing tidak terlalu menghebahkan mengenai hubungan mereka untuk pengetahuan khalayak ramai. Malah, Dalton muncul buat kali pertama di sisi Ariana semasa video muzik Stuck With U nyanyian Ariana dan Justin Bieber dilancarkan pada bulan Mei tahun lalu.

We are so happy for you Ari (and Dalton)!

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI