Tiada angin tiada ribut, tahu-tahu hendak kahwin sudah.

Bapa kepada Aiman Tino, Yusri Ishak mendedahkan bahawa anaknya yang juga merupakan seorang penyanyi dan pelakon bakal menamatkan zaman bujangnya pada 27 April 2023 bersamaan sambutan Hari Raya keenam.

Beliau turut memaklukan kepada Kosmo! bahawa Aiman juga sama seperti bakal pengantin lelaki lain merasai perasaan berdebar sebelum hari bahagianya tiba esok.

“Biasalah, setiap bakal pengantin terutama lelaki akan berdepan pelbagai perasaan menjelang hari akad nikah. Jadi, itu perkara biasa yang saya katakan pada Aiman.”

– BAPA –

“Saya yakin dia sudah bersedia menggalas amanah sebagai suami,selain pada masa sama rancak mengatur persediaan untuk majlis pernikahan dan resepsi mereka,” jelas Yusri.

Persoalannya, siapakah suri hati yang berjaya memikat hati penyanyi Ku Rela Dibenci ini?

IKLAN
Aiman Tino Bergelar Suami Orang Esok! Kenali Siapakah Suri Hati Pilihannya
Aiman Tino sebagai penghias Majalah Remaja edisi Mac 2017 bersama Alvin Chong dan Nik Qistina.

Haa, gadis tersebut dikenali sebagai Syarah Haifa dan mereka berdua diperkenalkan oleh rakan sendiri sekitar tahun 2019 sebelum masing-masing sepakat menjadi rakan perniagaan.

Dari situlah, mereka dipercayai melangkah ke alam percintaan.

Aiman Tino Bergelar Suami Orang Esok! Kenali Siapakah Suri Hati Pilihannya Aiman Tino Bergelar Suami Orang Esok! Kenali Siapakah Suri Hati Pilihannya

IKLAN

Tentunya, peminat setia Aiman juga masih ingat mengenai kenyataan Aiman sendiri sekitar awal Februari lalu yang mana dirinya sudahpun bersedia untuk mendirikan rumah tangga.

Majlis akad nikah dijadualkan berlangsung esok di sebuah dewan acara di daerah Segambut, Kuala Lumpur pada jam 5 petang sebelum beralih ke majlis resepsi pula di Shah Alam, Selangor membabitkan kedua-dua belah keluarga pada 6 Mei kelak.

IKLAN

Tahniah REMAJA ucapkan kepada Aiman dan pasangan!

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI