Tahniah kami ucapkan buat Nooryana Najwa yang merupakan anak kepada mantan Perdana Menteri Malaysia, Najib Razak kini telah pun menerima Ijazah Sarjana dari Universiti Harvard, Amerika Syarikat.

Berita ini telah dikongsi sendiri oleh Datuk Seri Najib di laman instagramnya dan meluahkan sedikit kekecewaan kerana tidak berpeluang untuk meraikan kejayaan anak perempuannya di sana.

IKLAN

Nooryana atau lebih mesra dipanggil Gina, antara ahli keluarga yang sering menunjukkan tanda sokongan kepada ayahnya dan tentu sekali tanpa kehadiran orang tersayang disisi, pastinya dia juga turut berasa terkilan.

IKLAN

Anak Najib Razak Terima Ijazah Sarjana Dari Universiti Harvard, Netizen Ucap Tahniah Anak Najib Razak Terima Ijazah Sarjana Dari Universiti Harvard, Netizen Ucap Tahniah Anak Najib Razak Terima Ijazah Sarjana Dari Universiti Harvard, Netizen Ucap Tahniah Anak Najib Razak Terima Ijazah Sarjana Dari Universiti Harvard, Netizen Ucap Tahniah Anak Najib Razak Terima Ijazah Sarjana Dari Universiti Harvard, Netizen Ucap Tahniah Anak Najib Razak Terima Ijazah Sarjana Dari Universiti Harvard, Netizen Ucap Tahniah

IKLAN

Namun begitu, ramai yang mengucapkan tahniah di atas kejayaan anak Datuk Seri Najib. Bukan calang-calang orang boleh sambung belajar di Universiti Harvard, akhirnya segala penat lelah terbayar dengan segulung ijazah.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI