Mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi, Natasha Hudson dan anaknya kelihatan seperti kakak dan adik sahaja. Bahkan, kedua-duanya tampak sebaya.

Itulah sebahagian daripada pujian yang diungkapkan oleh beberapa netizen setelah melihat gambar yang dikongsi oleh pelakon tersebut melalui media sosial miliknya

ARTIKEL BERKAITAN : Persis Kakak Dan Adik, Nana Mahazan Gembira Anak Gadis Mula Berhijab

Siapa sangka, kini anak perempuannya sudah membesar dan bertambah cantik. Sudah pasti, dia mewarisi kecantikan ibunya yang masih kelihatan anggun dan awet muda hingga kini.

Anak Gadis Natasha Hudson Tarik Perhatian, Macam Kakak Adik Je!

Dalam perkongsian itu, Natasha ‘belanja’ follower dengan gambar bersama anak perempuannya, Neesa Helena yang merupakan anak sulung hasil perkahwinan terdahulunya dengan Datuk Shahrin Zahari.

IKLAN

Untuk pengetahuan, perkahwinan kedua tersebut hanya bertahan selama dua tahun sahaja. Selain Neesa, pelakon tersebut juga dikurniakan dua orang anak perempuan lagi daripada perkahwinannya yang ketiga, iaitu Naeema Kalila dan Fatimah.

Anak Gadis Natasha Hudson Tarik Perhatian, Macam Kakak Adik Je!

Kedua-dua anaknya itu muncul dalam gambar untuk sebuah iklan produk kecantikan. Meninjau ke ruangan komen, rata-rata memuji kecantikan anak dan ibu itu. Bahkan, ramai yang tidak menyangka, Natasha mempunyai anak perempuan yang sudah besar.

IKLAN

Biarpun sudah melewati usia 4o-an, namun wanita ini tetap cantik dan jelita tanpa kesan dimamah usia.  Untuk indfo, Natasha kini juga baru lepas melahirkan bayi hasil perkahwinan bersama Muhammad Harits Jasmin atau lebih mesra disapa Jay Jasmin.

Untungkan Neesa Helena ada mak cantik!

BACA LAGI : Warisi Kecantikan Ibu, Anak Gadis Kajol Dan Ajay Devgan Semakin Matang

IKLAN

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI