Berita baik buat peminat coklat kerana aiskrim KitKat stick khabarnya sudah mula berada di pasaran negara kita.

Jika sebelum ini korang dah selalu makan aiskrim cornetto, rasanya tak lengkap kalau tak merasa edisi yang baru ni pula. Betul tak?

KitKat Ice Cream Stick menembusi pasaran Australia terlebih dahulu dan kalau korang nak beli disana pun mungkin harganya sekitar RM12. Nah, sekarang tak perlu mengidam lagi sebab ia sudah pun dijual di negara kita dengan hanya berharga RM4.50

IKLAN

Hal ini turut dikongsi oleh @fendymojoo di laman twitternya dan mendapat lebih daripada 24 ribu likes dan hampir 17 ribu retweets.

IKLAN

Kami rasa aiskrim Oreo yang pernah viral sebelum ni dah cukup sedap, tapi lelaki ini mengatakan bahawa aiskrim KitKat yang ni another level dia punya sedap.

IKLAN

Duhh, nak kena try ni.

Tapi macam mana dengan diet? Hm, diet always start tomorrow kan? Kita try sekali dulu then barulah mula diet semula. Hiks!