Tahniah sekali lagi kepada Fattah Amin dan Nur Fazura yang telah selamat menjayakan majlis respesi semalam di Hotel Mandarin Oriental Kuala Lumpur. Semuanya khas bagi meraikan rakan media, rakan selebriti dan ahli keluarga yang belum sempat untuk menyaksikan mereka bersanding secara live di hadapan mata.

Di sebalik semua orang berkata mengenai rekaan dua busana yang disarung Fazura semalam semasa bersanding dan memotong kek, selebriti jemputan yang lain juga tak nak kalah, melaram jua untuk meraikan pasangan pengantin. Ini dia 6 fesyen selebriti wanita pilihan REMAJA malam tadi.

6 Selebriti Paling Melaram Di Majlis Perkahwinan #Fattzurafairytale

Izara Aisyah

Kecantikan semula jadi pelakon ini memang tak dapat disangkal. Izara Aisyah hadir bersama suami Adib Khalid dalam busana Rizalman Ibrahim yang masih belum menemui pasaran lagi! Talk about wearing it first, Izara menyarung salah satu busana koleksi #rizalmanforzalora untuk musim perayaan tahun ini. Fabrik Georgette Crepe hitam dengan sleeves berwarna beige dan keemasan ini memang sesuai untuk menghadiri acara formal. Cantik Kunti!

6 Selebriti Paling Melaram Di Majlis Perkahwinan #Fattzurafairytale

Sazzy Falak

Walaupun sudah beranak kembar, Nash dan Sazzy memang nampak muda selalu. Ia dibantu dengan pemilihan warna cerah seperti dress kaftan.

IKLAN

 

6 Selebriti Paling Melaram Di Majlis Perkahwinan #Fattzurafairytale

Lisa Surihani

Dalam busana dari INNAIred ini, Lisa memang cantik mengenakan warna chartreuse dan potongan rambut sleek.

IKLAN

6 Selebriti Paling Melaram Di Majlis Perkahwinan #Fattzurafairytale

Fasha Sandha

Kak Fasha seakan nak beri hint je kepada jejaka seluruh Malaya apabila caption-nya berbunyi, “Bilalah ibu nak naik pelamin ni, asyik tengok orang naik pelamin je.”. Gitu..Fasha mengenakan busana custom made oleh Syus Couture.

IKLAN

6 Selebriti Paling Melaram Di Majlis Perkahwinan #Fattzurafairytale

Mira Filzah

Macam nak kahwin dah kami lihat Mira semalam! Dalam busana rekaan Amaze Atelier, Mira memang kelihatan cantik bak raja sehari. Tambahan pula dengan solekan natural oleh Yna Sakinah, perincian pada bahu membuatkan Mira nampak moden dan anggun.

.6 Selebriti Paling Melaram Di Majlis Perkahwinan #Fattzurafairytale

Elfira Loy

Terus datang dari Kuantan, Elfira enggan melepaskan peluang untuk meraikan Fazura dan Fattah semalam apabila dia menyarung baju kurung rekaan Rizman Ruzaini, pereka sama yang menyiapkan dress Fazura semalam.