(Dari Kiri) : Remy Ishak, PU Riz & Hael Husaini

 

Setiap perempuan mempunyai taste yang berbeza terhadap personaliti seorang lelaki. Ada yang suka lelaki clean-shaved, bermisai, berjanggut dan berjambang.

Cuma, apa yang kami perasan, semakin ramai perempuan yang gemar bila pasangan mereka menyimpan jambang.

Nak tahu juga sebab apa sebenarnya perempuan tertarik dengan lelaki berjambang ni. Jom tengok

 

Lebih bergaya

Instagram: @remyishak

Kalau korang tengok selebriti berjambang seperti Ben Affleck, Keanu Reeves, George Clooney, Ryan Gosling, David Beckham, Justin Timberlake dan Hero Malaya Remy Ishak sendiri, penampilan mereka sangat bergaya walaupun hanya menyarung t-shirt saja.

 

IKLAN

Misteri

Instagram: @hrisbiismail

Percaya atau tidak, tiada siapa pun yang boleh membaca emosi lelaki berjambang kerana wajah mereka terlindung. They are normally a ‘closed book’. Apa yang pasti, lelaki berjambang adalah mysterious dan itu merupakan kualiti yang seksi!

 

Bijak

Instagram: @aeril_zafrel

IKLAN

Tak percaya? Cuba tengok tokoh-tokoh penting dan para ilmuan seperti Abraham Lincoln, Alexander Graham-Bell dan Leonardo Da Vinci, mereka semuanya berjambang.

 

Lebih maskulin

Instagram: @fikryibrahim

Perempuan suka jambang lelaki yang tidak terlalu nipis dan tidak terlalu tebal. Just nice lah. Bagi mereka, lelaki berjambang ni jauh lebih maskulin dan nampak gagah.

IKLAN

 

Matang

Instagram: @kamaladli

Kalau ada pasangan yang berjambang, cuba lihat gambar dia sebelum menyimpan jambang. Nampak macam budak sekolah tak? Jadi sebab itu perempuan suka lelaki yang berjambang. Baru nampak abang-abang sikit.

Cuba saja lihat kepada perubahan yang telah berlaku kepada Kamal Adli sejak memenangi Hero Remaja 2007/2008 sehingga dia memenangi hati Uqasha Senrose pada akhir tahun ini. Hiks!

ARTIKEL BERKAITAN: Akhirnya, Kamal Adli Temui Cinta Secara Live

Bagaimanapun, di sebalik kematangan tersebut sebagai lelaki, Kamal masih lagi mengekalkan personalitinya yang gemar bergurau pada tempat dan masa yang bersesuaian