Rekaan Topi yang mana jadi kegemaran korang..

 

Bukan sekali, dua.. tapi sampai empat kali!

 

Setiap kali Dato Sri Siti Nurhaliza muncul dengan sebuah video muzik baharu, tentunya ramai yang tidak sabar-sabar untuk menantikan idea dan konsep yang ditonjolkan oleh team TokTi.

Kali ini, beliau muncul lagi dengan MV bagi single terbaru Siapa Tak Mahu and honestly, we are not disappointed! Team video kali ini menjadikan TokTi sebagai ‘Fairy Godmother’ yang sedang menyaksikan adegan pasangan merajuk di antara Mira Filzah dan Hun Haqeem.

Bijak pilihan dua orang pelakon tersebut sebagai gandingan pada kali ini.

Tapi kita tak nak bercakap banyak mengenai Hun dan Mira, kita ingin melihat aksesori topi yang dipakai oleh TokTi sepanjang video muzik berdurasi 3 minit, 34 saat ini.

IKLAN

Bukan sekali, dua.. tapi empat kali beliau menukar busana baru berserta aksesori topi yang cukup kena dengan setiap gayanya.

Jom kita lihat siapakah pereka topi bagi TokTi ini.

 

01

4 Kali Bertukar, Imej Topi TokTi Jadi Tumpuan Dalam MV ‘Siapa Tak Mahu’

Untuk adegan pertama TokTi ini, beliau menyarungkan jaket crop hitam rekaan Afiq M untuk disesuaikan dengan headgear serba hitam keemasan. Gandingan ini membuatkan beliau kelihatan cukup sharp, tambahan pula dengan aksesori statement rekaan Behati.Co

IKLAN

 

02

4 Kali Bertukar, Imej Topi TokTi Jadi Tumpuan Dalam MV ‘Siapa Tak Mahu’

Ini merupakan di antara look yang berbeza untuk TokTi apabila beliau menjadi potret ‘pemerhati’ di muzium tersebut. Who need CCTVs when we have Harry-Porter-esque portraits watching over the place?

TokTi menggayakan headpiece dempak rekaan Hanna B yang sememangnya popular dengan rekaan straw hats mewah. Biasanya ia berwarna neutral kekuningan, kali ini topi tersebut disamakan dengan rona merah salmon pada gaun beliau.

 

IKLAN

03

4 Kali Bertukar, Imej Topi TokTi Jadi Tumpuan Dalam MV ‘Siapa Tak Mahu’

Aah, we just love this! Sekali lagi memakai busana sut rekaan Afiq M, topi tokti pada kali ini adalah hasil kreativiti Arte de Narmi oleh Afiq Khairuddin. Setiap kali muncul adegan di hadapan CCTV ini, we just cannot help but swoon over this look.

 

04

4 Kali Bertukar, Imej Topi TokTi Jadi Tumpuan Dalam MV ‘Siapa Tak Mahu’

TokTi tidak mengecewakan dengan memilih aksesori kepala rekaan Bremen Wong yang sememangnya popular dalam industri fesyen negara. Dipadankan dengan gaun hitam bergemerlapan rekaan Zaimi Zulkafli, tiada kata melainkan wow bila melihat babak di atas pentas ini.

*

Jadi, mana satu topi yang paling korang gemari?

Jika belum menonton video muzik Siapa Tak Mahu, klik saja di bawah.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI