21 Filem Yang Korang Wajib Tonton Di Pawagam Sepanjang September

2823

Kejayaan filem Hantu Kak Limah dan Munafik 2 telah pun membuktikan bahawa masyarakat Malaysia masih lagi menonton di pawagam dan menyokong hasil karya filem yang asli.

Dan semestinya selepas back to back menonton filem box office, peminat dah tak sabar nak tunggu kemunculan filem-filem yang seterusnya. Tambahan pula bulan September ni banyak cuti Panjang, so rasanya inilah masa yang tepat untuk korang habiskan masa yang terluang.

Nah, berikut merupakan beberapa filem yang bakal ditayangkan bulan ini.

1. Alpha (6 September)

2. One Two Jaga: Cross Road (6 September)

3. Kin (6 September)

4. The Nun (6 September)

5. Rasuk (6 September)

IKLAN

6. Rise: Ini Kalilah (13 September)

7. The Predator (13 September)

8. Johnny English Strikes Again (13 September)

9. The Extraordinary of The Fakir (13 September)

10. The Stolen Princess (13 September)

11. Monstrum (20 September)

12. Final Score (20 September)

13. Destination Wedding (20 September)

14. Langsuir (20 September)

15. Mara (20 September)

16. A Simple Favour (20 September)

17. Searching (20 September)

18. Paskal (27 September)

19. Hell Fest (27 September)

20. Smallfoot (27 September)

21. Gehenna: Where Death Lives (27 September)

Okay serious dah tak sabar nak tengok! Jom serang pawagam yang berdekatan gaiss..