Pelakon, Azhar Sulaiman menitipkan pesana kasih sayang buat cahaya mata kembar kesayangannya iaitu personaliti media sosial terkenal, Kasih Iris Leona dan kembarnya Rees.

Menerusi hantaran tersebut, pelakon drama popular Projek: High Council itu memuat naik semula hantaran Leona bersama Rees sewaktu mereka berdua terlibat dengan program lawak terbitan sebuah stesen televisyen swasta, baru-baru ini.

ARTIKEL BERKAITAN: Leona ‘Bersuara’ Apabila Sering Dipersoal Tak Fasih Berbahasa Melayu -“Cara Saya Cakap Bahasa Melayu Adalah Normal”

“My Twins Nampaknya Dah Tahu Bawa Diri & Terbang Sendiri” -Azhar Sulaiman

Menurut Azhar, dia seakan terharu melihat kedua anaknya itu sudah mampu terbang lebih tinggi di kala usia mereka yang semakin meningkat naik.

IKLAN

“‘My twins’, Rees dan Leona nampaknya sudah tahu membawa diri dan terbang sendiri.

“Nasihat Daddy (Azhar), jadilah orang yang berguna kepada masyarakat dan sentiasa bersikap mengikut resmi padi,” katanya.

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN: ‘Highway’ Semakin Sesak, Azhar Sulaiman Saran Anak-Anak Cari Pasangan Yang Menetap Di Kuala Lumpur

“My Twins Nampaknya Dah Tahu Bawa Diri & Terbang Sendiri” -Azhar Sulaiman

IKLAN

Dalam pada itu, Azhar yang mesra disapa Behar itu turut mencuri perhatian apabila seakan memberi bayangan untuk mengundurkan diri dari dunia hiburan memandangkan kedua anaknya itu sudah mampu berdiri atas kaki sendiri.

“Mungkin sudah tiba masanya Behar (Azhar) mengundurkan diri dari pandangan umum masyarakat,” coretnya lagi.

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER: Instagram Azhar Sulaiman

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI