Sekejap ON, sekejap OFF.

Walau apapun yang berlaku di antara dua figura selebriti muda yang sangat luar biasa popular di laman media sosial ini, setiap gerak langkah mereka sentiasa diperhatikan dengan penuh teliti.

Korang mungkin sudah tahu bahawa mereka berdua sudah putus cinta kira-kira dua bulan yang lalu. Remaja juga pernah paparkan cerita tentang bagaimana Zayn Malik membeli rumah bernilai puluhan juta ringgit dan terpaksa merombak semula albumnya gara-gara putus cinta dengan supermodel terhangat di dunia tersebut.

Namun perkembangan terbaru lain pula jadinya. Zayn dan Gigi dikatakan telah ditemui intim bersama ketika berada di New York pada awal minggu lalu. Aksi mereka sempat dirakamkan oleh paparazi telah mengejutkan ramai pihak terutamanya peminat Zayn Malik yang dikatakan tak ingin melihat jejaka kesayangan mereka itu patah hati lagi.

IKLAN

Zayn Malik Makin Keliru Gara-Gara Gigi Hadid Main Tarik Tali

ARTIKEL BERKAITAN: Zayn Malik Rombak Album Kedua Gara-Gara Gigi Hadid 

Menurut laman gosip popular Amerika Syarikat iaitu TMZ, Zayn dilihat menghadiahkan Gigi sejambang bunga dan mereka juga dirakamkan bersama-sama ketika berada di Soho, New York.

IKLAN

Sejauh manakah hubungan mereka kali ini masih lagi menjadi tanda tanya. Tetapi melihatkan kesungguhannya, Zayn sangat obvious cuba memenangi hati Gigi semula.

Menurut sumber, Zayn memasang impian untuk bersama semula bersamanya dan dikatakan sangat merindui momen-momen ketika mereka bersama. Akan tetapi, Gigi masih belum memberi kata putus sama ada ingin bersama semula atau tidak.

IKLAN

Zayn Malik Makin Keliru Gara-Gara Gigi Hadid Main Tarik Tali

Ramai yang berpendapat bahawa mereka masih menyanyangi antara satu sama lain. Cuma mungkin Gigi masih memerlukan ruang untuk berfikir dan menumpukan perhatian kepada kariernya.

Diharapkan merpati dua sejoli yang cukup bahagia pada suatu ketika dahulu dapat terus menyambung kasih bersama. Sama-sama kita nantikan apakah Zayn dan Gigi akan bersama semula?

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI