We’ve been there. Bila putus cinta ada sahaja perkara baru yang kita akan cuba dan lakukan. Itulah penangan akibat putus cinta. Ada orang akan lebih fokus pada hobi mereka, ada orang pula akan pergi melancong ke luar negara dan pelbagai lagi aktviti yang sebelum ini wujud dalam angan-angan sahaja.

Namun berbeza dengan penyanyi popular, Zayn Malik yang dilaporkan baru sahaja putus cinta dengan buah hatinya yang merupakan supermodel tersohor dunia, Gigi Hadid.

Bekas ahli One Direction ini dikatakan telah membeli sebuah penthouse di kotaraya metropolitan New York yang berharga USD10.69 juta (RM41.5 juta)! Pembelian yang dilaporkan oleh New York Post ini juga dikatakan dilakukan oleh Zayn Malik pada hari sama dia dan Gigi Hadid mengumumkan perpisahan mereka.

IKLAN

Wow, this is one way to get over a break up!

Unit mewah dengan empat bilik tidur dan empat bilik air ini merupakan sebuah kondominium di SoHo. Menurut senarai yang didapatidi laman sesawang hartanah StreetEasy, kediaman mewah terbaru Zaym mempunyai keluasan 3,597 kaki persegi dengan siling 12 kaki dan 1,061 kaki persegi kawasan pejalan kaki penuh privasi.

IKLAN

Zayn Malik Beli Rumah Bernilai RM41.5 Juta Selepas Putus Cinta Dengan Gigi Hadid

Zayn Malik Beli Rumah Bernilai RM41.5 Juta Selepas Putus Cinta Dengan Gigi Hadid

IKLAN

Walaupun Zayn dikatakan membeli unit tersebut pada hari perpisahan diumumkan namun terdapat ura-ra bahawa dia membelinya untuk persiapan masa hadapan mereka. Sama ada benar atau tidak, itu hanyalah spekulasi daripada peminat.

Dan yang terbaru, Zayn telah mencacah tatu baru di lehernya bebentuk bunga ros hitam dengan kapsyen ‘Neck yat’. Adakah ia ada sangkut paut dengan Gigi Hadid? 😉

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI