Kalau bercerita tentang kes rogol yang berlaku di negara kita, mesti ramai yang bersimpati kepada mangsa kerana seorang perempuan diperlakukan dengan begitu kejam sekali.

Tapi, bila ada kes perempuan rogol lelaki, ramai pula yang terpinga-pinga dan macam tak percaya situasi ini juga berlaku di dalam masyarakat dunia.

Pelik tapi benar, ini adalah 4 fakta kes wanita rogol lelaki yang mungkin tidak ramai pernah tahu.

Let’s check this out! Jangan ada yang terkejut pula ya.

1. 4 wanita perkosa seorang lelaki di Kanada

Wanita Rogol Lelaki? 4 Kes Jadi Bukti Situasi Ini Bukan Auta
Gambar hiasan

Kes ini berlaku sekitar empat tahun yang lalu, di mana seorang remaja lelaki berusia 19 tahun berseorangan di kelab malam dan bertemu dengan empat orang wanita yang menawar untuk menghantarnya pulang.

Namun, dengan tidak semena-mena remaja itu diperkosa oleh empat orang wanita tersebut di tempat letak kereta.

Pihak berkuasa tidak mendedahkan secara spesifik tentang serangan ini kerana tiada penangkapan yang dibuat. Mangsa tidak tampil untuk membuat laporan polis sehingga la selepas seminggu kejadian berlaku. (huffingtonpost.com)

IKLAN

2. Perompak yang ditangkap dijadikan hamba seks

Wanita Rogol Lelaki? 4 Kes Jadi Bukti Situasi Ini Bukan Auta
Gambar hiasan

Pasti menyesal perompak ni bila hajat nak merompak di sebuah salon rambut akhirnya menjadi tragedi apabila pemilik salon tersebut mengikatnya dan menggunakannya sebagai hamba seks selama tiga hari.

Viktor Jasinski, 32, mengaku kepada polis bahawa dia telah pergi ke salon itu untuk merompak tetapi situasi bertukar apabila pemilik salon, seorang wanita yang kebetulan mempunyai black belt dalam karate telah memberinya tendangan tunggal.

Mangsa diheret ke bilik belakang dan diikat dengan wayar pengering rambut. Lelaki itu didakwa ditelanjangkan dan dijadikan hamba seks selama tiga hari dan dipaksa mengambil viagra sebagai ‘pengajaran’ untuknya kerana mahu merompak salon tersebut. (dailymail.co.uk)

Perghh, ini kes paling ganas yang kami pernah dengar. Hehe..

IKLAN

3. Ketua Rukun Tetangga rogol 6 lelaki bawah umur

Wanita Rogol Lelaki? 4 Kes Jadi Bukti Situasi Ini Bukan Auta
Gambar hiasan

Kes ini pernah heboh di negara seberang dan merupakan kes pertama tentang wanita memperkosa lelaki di Indonesia. Kejadian ini berlaku di Bengkulu dan si pelaku berusia 40 tahun telah menempiaskan nafsunya kepada enam orang lelaki yang masih bawah umur.

Pesalah mengaku tidak merasa puas dengan suaminya sehingga dia bertindak untuk menggoda lelaki-lelaki muda dan akhirnya mereka akan dipaksa untuk melayani nafsunya.

Enam orang lelaki bawah umur telah mengaku menjadi mangsa kejahatan seksual yang berlaku sekitar tahun 2011 hingga 2012. (merdeka.com)

Haishh, macam-macam.

IKLAN

4. Wanita cantik rogol lelaki 

Wanita Rogol Lelaki? 4 Kes Jadi Bukti Situasi Ini Bukan Auta
Gambar hiasan

Kisah ini lebih misteri bila seorang wanita yang dikenali sebagai Valeria menggunakan racun labah-labah untuk memerangkap mangsanya.
Kes ini mulai dikesan apabila pihak polis berasa curiga dengan jumlah pesakit lelaki yang mempunyai masalah sama iaitu keracunan klonidin dan mengalami kecederaan pada alat kelamin.

Tidak ada yang melaporkan kepada polis sehinggalah seorang lelaki ini tampil membuat aduan yang mereka dijemput ke apartmen seorang wanita cantik yang friendly untuk datang minum-minum.

Rupanya mereka telah diracun dengan dadah yang membuatkan mereka tidak sedar selama 24 jam. Wanita itu seterusnya mengikat ketat kemaluan lelaki-lelaki tersebut dengan tali untuk memastikan organ tersebut tegak dan kemudian merogol mereka.

Pihak polis menganggarkan bahawa terdapat lebih 50 mangsa tetapi mereka semua malu untuk melaporkan kepada pihak berkuasa. (wc-news.com)

Terbukti dengan kes-kes yang tersenarai ini menunjukkan bahawa mangsa jenayah rogol bukan hanya seorang perempuan, malah lelaki juga turut menjadi korban.

Hati-hati bang.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI