Vivo V27e akhirnya telah dilancarkan secara rasmi pada hari ini. Dengan penampilan yang menarik dan keupayaan imej yang luar biasa, vivo V27e mempunyai ‘kuasa’ untuk merakam momen istimewa dari segi estetik.

Vivo sentiasa berusaha untuk membangunkan teknologi terkemuka dalam telefon pintarnya untuk meningkatkan prestasi dalam reka bentuk yang tipis. Mulai 4 Mac 2023 dan seterusnya selama sebulan, pelanggan yang membeli vivo V27e akan menerima hadiah percuma bernilai RM666, termasuk tag pintar bernilai RM69, pembesar suara Bluetooth bernilai RM99, jaminan lanjutan 1 tahun dan skrin warranty setahun.

BACA LAGI: WhatsApp Hadkan Pengguna Pada Tahun 2023? Check Korang Layak Atau Tidak!

Vivo Lancar Telefon Pintar Terbaharu V27e ‘Aura Light Potrait’, Harga Pula RM 1,299 Sahaja!

IKLAN

Sebagai permulaan, vivo V27e dilengkapi dengan paparan AMOLED HD+ Penuh 6.62 inci dengan refesh rate 120Hz dan touch samping rate 360Hz. Kecerahan maksimum skrin dinilai pada 1300 nits, ia boleh digunakan dengan selesa walaupun di bawah terik matahari. Di dalam pula, ia menjalankan cipset MediaTek Helio G99 dengan 8GB RAM, dan 256GB ruang storan, 8GB daripadanya juga boleh digunakan sebagai virtual RAM.

Selain itu, pengguna juga dapat menikmati bateri 4600mAh yang menyokong pengecasan sehingga 66W. Untuk perisiannya, ia disertakan dengan Funtouch 13 Android 13.

Vivo Lancar Telefon Pintar Terbaharu V27e ‘Aura Light Potrait’, Harga Pula RM 1,299 Sahaja!

IKLAN

Bagi kamera pula, dengan kamera utama 64MP, vivo V27e turut disertakan bersama LED Potret Cahaya Aura ring-shaped. Untuk kamera hadapan, kamera swafoto adalah 32MP.

Sekadar informasi, syarikat Vivo telah mengumumkan secara rasmi harga vivo V27e iaitu berharga Rm 1,299 sahaja! Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai telefon, serta promosi yang disebutkan di atas, dengan melawati sama ada e-Store rasmi vivo Malaysia, atau melalui kedai rasmi di Lazada, Shopee dan TikTok.

IKLAN

Vivo Lancar Telefon Pintar Terbaharu V27e ‘Aura Light Potrait’, Harga Pula RM 1,299 Sahaja!

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.


Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI