Sebelum ni, heboh diperkatakan tentang TV hos dan pelakon cantik Neelofa yang menerima jemputan untuk memeriahkan acara pertunjukan fesyen pakaian dalam eksklusif, Victoria’s Secret Fashion Show 2017 (VSFS) di Shanghai.

Kali ni, kami bukan nak bercerita tentang aktres cantik itu, tapi ada satu lagi cerita yang sedang hangat dikongsi oleh media-media di seluruh dunia berkenaan dengan seorang model terjatuh di atas pentas semasa memperagakan pakaian dalam tersebut.

Viral Video Model Victoria Secret Jatuh Di Pentas Runway

Viral Video Model Victoria Secret Jatuh Di Pentas Runway

Nak kata terkejut, tak juga sebab bukan pertama kali aksi sebegini berlaku. Biasalah, dah namanya manusia, kena pula berjalan di atas pentas di hadapan beribu penonton dengan kasut tinggi, mau tak nervous.

IKLAN

Namun, apa yang menarik perhatian kami bila Ming Xi berjaya mengawal ekspresi muka dan meneruskan acara tersebut dengan jayanya.
Alahai, jatuh pun mampu buat muka comel lagi. Salute!

Viral Video Model Victoria Secret Jatuh Di Pentas Runway

Menurut sumber, Ming Xi sedih bila dia terjatuh di atas pentas itu dan sakitnya boleh tahan juga. Dia cuba untuk bangun, namun perkara itu membuatkan dia agak trauma.

IKLAN

Semua model di belakang pentas memberikan kata-kata semangat kepadanya dan selepas itu barulah dia nampak okay.

Ramai juga yang telah berkongsi video Ming Xi terjatuh ni. Jom kita lihat antara momen yang berjaya dirakam.

IKLAN

Poor Xi Meng Yao took a fall onstage ?? Baby girl got back up and gave a gorgeous pose though (topic currently trending too), hoping they don’t cut her out ♥️#奚梦瑶 #ximengyao #mingxi pic.twitter.com/VHQ2Heik1w