Nampaknya bukan saja anak gadis dan mak-mak terpengaruh dengan lakonan mantap pelakon drama 7 Hari Mencintaiku 2 tapi ia juga turut memberi kesan ke atas anak-anak yang masih di sekolah tadika.

Dalam satu video yang tular di media sosial, gelagat seorang kanak-kanak yang memberikan nasihat kepada papanya ketika dalam kereta agar jangan pukul dan cakap baik-baik dengan anak isteri,
nampak cute sangat! Mana tidaknya, mungkin terpengaruh dengan jalan cerita 7 Hari Mencintaiku 2 di mana ada adengan Syakila (lakonan Faye Kusairi ) dan suaminya Jali memukul Kenit yang dilakonkan oleh Puteri Rafasya kerana Kenit sering tidak mengikut apa disuruhnya.

[VIDEO] Gelagat Anak Tadika Selamba “Nasihat” Papa Hasil Penangan Tonton Drama 7 Hari Mencintaiku 2 Lawak Habis!

Mungkin terpengaruh dengan adegan yang ditonton setiap hari dengan Mamanya, malah Papanya juga agak selamba bertanya, anak yang dipercayai sekolah tadika ini selamba menasihati papanya.

IKLAN

“Papa jangan jadi macam tu Papa. Jangan kasar macam tu. Papa jangan pukul, papa kena cakap elok-elok dengan anak-anak, dengan bini.

[VIDEO] Gelagat Anak Tadika Selamba “Nasihat” Papa Hasil Penangan Tonton Drama 7 Hari Mencintaiku 2 Lawak Habis!

Hahaha, padu bak hang bila anak kecil bagi nasihat pada papanyakan. Inilah penangan drama 7 Hari Mencintaiku 2.

IKLAN

Walau identiti kanak-kanak itu tidak diketahui buat masa ini tapi serius nampak cute sangat.

Mungkin jalan cerita drama ditambah lakonan mantap pelakonnya, memberikan pengaruh besar ke atas dirinya dan peminat-peminat drama jam 7 ni. Fuhh memang hebat sungguh drama niekan, bukan saja budak kecil tapi ramai wanita yang emosi bila Kuzairi kahwin lain. Haha.

IKLAN

Apa pun papa, kena dengar elok-elok tau..

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI