Tidak sabar rasanya untuk menunggu kehadiran hujung minggu ini bagi menyaksikan sajian terbaru platform penstriman, Netflix bagi tahun hadapan.

Tudum, acara khas bagi peminat global Neflix kembali bagi edisi 2022 dan bakal disiarkan secara langsung di saluran rasmi YouTube Netflix pada hari Sabtu dan Ahad ini dalam 29 bahasa berlainan. Tampil dengan barisan bintang terkenal yang membintangi drama serta filem terbitan Netflix, khabarnya banyak ‘rahsia dan kejutan’ yang bakal didedahkan oleh mereka sebagai teaser.

Istimewanya pada 24 September esok, acara Tudum 2022 akan dimulakan oleh Tudum Korea yang didedikasikan kepada kandungan hiburan Korea beermula 10 pagi waktu Malaysia. Kali ini, Tudum Korea akan dihoskan oleh Choi Min-ho iaitu bintang drama akan datang Netflix, the Fabulous dan pelakon K-drama All of Us Are Dead, Cho Yi-yun.

Tudum Netflix 2022 Dijangka Dedah Kejutan Musim Terbaru Money Heist: Korea & Squid Game
Pelakon drama terbaru Netflix, The Fabulous.

Untuk pengetahuan korang, The Fabulous merupakan siri drama komedi romantik terbaru yang menceritakan tentang anak-anak muda yang mengejar impian, kisah cinta serta persabahatan mereka dalam industri fesyen. Dibintangi oleh Choi Min-ho dan Chae Soo-bin, The Fabulous merupakan salah satu naskah baharu yang hangat dinantikan oleh peminat hiburan Korea.

Haa, apa lagi yang menanti di Tudum Korea?

IKLAN

Khabarnya, korang juga akan diberikan previu eksklusif musim kedua Money Heist : Korea – Joint Economic Area dan musim kedua program realiti mencari jodoh Korea, Single’s Inferno!

Tudum Netflix 2022 Dijangka Dedah Kejutan Musim Terbaru Money Heist: Korea & Squid Game

Tudum Netflix 2022 Dijangka Dedah Kejutan Musim Terbaru Money Heist: Korea & Squid Game

Di samping itu, pemenang anugerah Emmy’s dan pengarah drama Squid Game, Hwang Dong-hyuk juga dijangkan membuat kemunculan istimewa pada hari Sabtu ini untuk bercakap dengan lebih lanjut mengenai kejayaan drama tersebut dan apakah di antara kejutan daripada pembikinan musim kedua Squid Game.

IKLAN

Tudum Netflix 2022 Dijangka Dedah Kejutan Musim Terbaru Money Heist: Korea & Squid Game

Selain program-program Korea, Tudum 2022 juga membariskan pelbagai lagi slot khas bagi program-program terbaru di Netflix.

Antaranya termasuklah kemunculan Noah Centineo dengan siri Netflix terbarunya, barisan pelakon Stranger Things yang akan menjawab soalan daripada peminat serta berkongsi blooper daripada momen penggambaran musim keempat Stranger Things DAN slot berama pelakon The Shadow And Bone bagi musim keduanya.

IKLAN

Dengar cerita, ada juga slot bersama barisan pelakon Bridgerton, The Umbrella Academy, Emily In Paris, The Witcher : Blood Origin, Heartstopper dan banyak lagi!

Oleh itu, jangan ketinggalan untuk menjadi di antara yang pertama menonton Tudum 2022 di skrin korang pada hujung minggu ini.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

”.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI