Siapa cakap hendak jadi cantik itu perlukan tempoh waktu yang lama?

Bagaikan mimpi indah, krim kecantikan untuk semua jenis kulit wajah ini mampu melambatkan proses penuaan bahakan mempercepat penyembuhan terhadap masalah kekeringan yang lazimnya dialami gadis-gadis.

Namun begitu, moisturizer juga memainkan peranan penting untuk kulit wajah. Mencuci muka akan menurunkan nilai pH pada kulit dan disebabkan itu, korang perlu mencari moisturizer yang sesuai untuk mengembalikan protein keratin pada kulit wajah.

Lebih-lebih lagi bagi mereka yang mempunyai masalah kulit kering, korang kena pandai pilih produk moisturizer yang sesuai dan berikut merupakan beberapa produk yang boleh korang dapatkan.

1. Himalaya Nourishing Skin Cream

IKLAN

2. Bio-Essence Aqua Moisturizing Gel

3. The Body Shop Moisturizer Cream

.

4. Cetaphil Daily Advance Ultra Hydrating Lotion

.

5. Innisfree Green Tea Moisture Cream

.

IKLAN

6. Kiehl’s Blue Herbal Moisturizer

.

7. L’Oreal Revitalift

.

8. Laneige Active Water Moisturizer

.

9. Nivea White Repair Pore Minimizer Day Cream

.

IKLAN

Klik sini: https://invol.co/clyvib

10. Olay Imported Day Cream

.

11. Safi Beauty Cream

.

Tak dinafikan nak cari produk yang sesuai untuk kulit kita ni bukannya mudah. Tapi bila dah ada yang suggest macam ni, sikit sebanyak dapat membantu korang untuk try and error. Mana tahu berkesan kan?

Sumber: Product Review