Baru sahaja kami excited nak menunggu kedatangan bulan April kerana tidak sabar untuk menonton filem James Bond, No Time To Die, namun akhirnya sudah tular perkhabaran bahawa tayangan filem ini akan ditangguhkan ke bulan November.

Menerusi email yang diterima daripada Universal International Pictures, pihak produksi dan seluruh warga kerja filem tersebut telah membuat pertimbangan yang teliti dan penilaian menyeluruh tentang pasaran global, tayangan No Time To Die akan ditangguhkan pada November tahun ini.

Berita ini juga telah diumumkan di laman twitter rasmi rasmi James Bond semalam.

IKLAN

Pihak penerbit nampaknya tidak mahu menanggung sebarang risiko setelah beberapa pihak mendakwa kutipan filem berkenaan mungkin akan terjejas akibat kebimbangan wabak COVID-19.

IKLAN

Filem ini akan ditayangkan pada 12 November di United Kingdom, manakala tarikh tayangan di seluruh dunia akan ditentukan kemudian.

IKLAN

Okay sabar guys. Demi keselamatan dan kesihatan diri tak salah sekiranya korang bersabar sikit kan? Hiks! Ada baiknya juga filem ini ditangguhkan kerana beberapa buah negara yang lain mengalami tamparan hebat akibat koronavirus yang semakin serius.

Kita di Malaysia ni pun nak keluar rumah ada juga perasaan risau. Jadi tak mengapalah peminat James Bond semua, kita tunggu kemunculan filem tersebut pada akhir tahun ini.