Sunway Lagoon Bawa Pengunjung Rasai Pengalaman Hollywood Dalam Sharknado Alive!

265

Filem berunsur haiwan ganas sememangnya menjadi pilihan kebanyakan daripada masyarakat kita. Kita yang dalam panggung wayang pun dah tak tentu arah, bayangkan macam mana pula jika situasi seperti itu benar-benar berlaku?

Ada satu siri filem komedi seram yang kami nak cadangkan untuk korang tonton iaitu Sharknado. Filem ini sudah mempunyai 6 siri termasuklah Sharknado, Sharknado 2: The Second One, Sharknado 3: Oh Hell No!, Sharknado: The 4th Awakens, Sharknado 5: Global Swarming dan The Last Sharknado: It’s About Time.

Jika ada yang pernah menonton filem ini, ia mengisahkan tentang puting beliung besar yang membawa banyak jerung dari lautan menuju ke tengah kota. Bayangkan kemana-mana korang pergi, dipenuhi dengan ikan jerung. Uish, seram!

Kalau korang nak rasai sendiri pengalaman bersama ikan jerung, Sunway Lagoon kini memberi peluang untuk pengunjung menikmati Sharknado Alive! di Scream Park taman tema tersebut.

Ini merupakan satu kolaborasi hebat bersama Lynton V Harris & The Sudden Impact! Entertainment Company membawa set penggambaran Hollywood ke Malaysia sebagai tarikan terbaru di Sunway Lagoon.

Bermula dari 10 Ogos 2019 dari jam 11 pagi hingga 6 petang, Sunway Lagoon Sharknado Alive menawarkan harga tiket dengan harga RM202 bagi pengunjung yang berusia 13 tahun ke atas, manakala RM170 bagi pengunjung yang berumur bawah 12 tahun.

Jangan risau, harga tiket tu termasuk dengan water theme park sekali. Jadi kira macam sambil menyelam minum air la. Dah try Sharknado Alive! nanti terus boleh sambung bersuka ria di Sunway Lagoon. Hiks!