back to top
Remaja kini berada di dalam aplikasi   
Remaja kini berada di dalam aplikasi   
Home Berita Siap “Check In” Hotel Lima Bintang, Khairul Aming ‘Reward’ Staff Ke Langkawi Pula

Siap “Check In” Hotel Lima Bintang, Khairul Aming ‘Reward’ Staff Ke Langkawi Pula

Kongsi rezeki takkan pernah rugi. Sedekah tidak pernah mengurangkan harta. Paling kurang, ia menjadi talian hayat kita apabila di akhirat. Begitula ungkapkan buat pempengaruh media dan ahli perniagan terkenal tanah air, Khairul Aming.

ARTIKEL BERKAITAN : “Beruntung Dapat Majikan Yang Sangat Menghargai…” Kongsi Rezeki Bawa Yang Terpilih Tunai Umrah, Hafiz Mahamad Terima Pujian Ramai

Siap “Check In” Hotel Lima Bintang, Khairul Aming ‘Reward’ Staff Ke Langkawi Pula

Pemilik syarikat Sambal Nyet itu juga sangat mengambil berat tentang kebajikan pekerjanya. Terbaru, Khairul memuat naik satu klip video di Twitter yang memaparkan beliau membawa seramai 60 kakitangan kilangnya bercuti di Pulau Langkawi, Kedah.

Khairul Aming Bawa Staff “Holidays” Ke Langkawi

“Minggu ni kita tutup kilang Sambal Nyet selama 5 hari untuk bawa kesemua 60 staff bercuti di Langkawi. Kita sediakan hotel 5 bintang, jetski, explore cavesnorkelling, private yacht untuk tengok sunset & duit belanja untuk diorang shopping. Alhamdulillah semua staff happy,”  melalui perkongsian Khairul Aming dilaman sosialnya.

 

IKLAN

Dalam video berkenaan, kakitangannya dibawa untuk “check in” di sebuah hotel lima bintang di Pulau Peranginan tersebut.

Difahamkan, pada hari pertama, kesemua staff diberikan kebebasan untuk melakukan aktiviti masing-masing antara bermain bola tampar pantai, menikmati keindahan laut di tepi pantai dan sebagainya.

Sediakan Duit Belanja Untuk Staff

Tak cukup dengan itu, anak kelahiran Kelantan ini turut berbesar hati memberikan duit belanja untuk staffnya.

IKLAN

Siap “Check In” Hotel Lima Bintang, Khairul Aming ‘Reward’ Staff Ke Langkawi Pula

“Malam tu pulak, kita sediakan duit poket untuk diorang shopping. Yang ni bebas, korang boleh keluar, pergilah shopping nak beli coklat ke beli apa, spend lah duit tu sampai habis,” katanya lagi.

Dari riak wajah yang ditunjukkan, mereka sangat gembira dengan layanan yang diberikan oleh majikan.

IKLAN

Siap “Check In” Hotel Lima Bintang, Khairul Aming ‘Reward’ Staff Ke Langkawi Pula

Memang bos yang prihatin la Kharul Aming ni . Murah rezeki sebab selalu berkongsi dengan staff.

BACA LAGI : “Guysss Gordon Ramsay Duet Video Masak Sayaaaa.” Khairulaming Teruja Video Masakan Dapat Pujian Gordon Ramsay

Sumber: Twitter Khairul Aming

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI