Ada ke perempuan yang tak suka shopping? Okay kalau ada korang memang rare. Rugi beb sebab dah masuk akhir tahun ni memang banyak market website yang buat sale gila-gila.

Lazada Malaysia tak terkecuali untuk memberikan korang peluang berbelanja tanpa had. Dengan bertemakan “Shop the Universe”, Lazada telah memperkenalkan seksyen baru di website mereka untuk memberi lebih banyak pilihan pada harga yang menarik.

Wow, serious wey bermula esok 11.11 (11 November 2017) sehingga 14.12 (14 Disember 2017) ada 90 juta produk dengan diskaun sehingga 90 peratus. Mau berpinar biji mata kalau tengok promosi hebat ni nanti.

IKLAN

Shopping Sakan Di Lazada Esok, Diskaun Sehingga 90% Dengan Harga Serendah RM1

IKLAN

Korang juga boleh menikmati jualan kilat jenama yang menarik, barangan pada harga serendah RM1 manakala jenama seperti Nivea, Durex, Maybelline, Mattel dan Laneige pula akan menyediakan “Kotak Misteri” kepada para pelanggan untuk potongan harga yang lebih rendah lagi.

IKLAN

Kempen Online Revolution ini disertai oleh pelbagai rakan pemasaran yang menyediakan hadiah-hadiah bernilai lebih RM60 juta, termasuk pakej percutian Club Med, Go Pro, iPhone X, Perodua Bezza, peluang untuk merasai Zero-G dan banyak lagi.

Jadi apa lagi,malam ni tepat jam 12 pagi terus check Lazada online dan jangan lepaskan peluang untuk jadi orang pertama berbelanja dengan harga murah.