Tak sabar nak tunggu 11.11 kan. Ketika ini korang yang suka beli barangan pada harga diskaun gila-gila, pasti mengambil peluang untuk dapatkan barang pada harga berbaloi murah.

Jika sebelum ini Shopee pernah hadir dengan promosi Shopee 9.9 Super Shooping Day, kini tawaran lebih hebat boleh didapati pada Shopee 11.11 Big Sale bermula dari 25 Oktober sehingga 11 November ini.

Lebih besar dengan nilai berbaloi, Shopee 11.11 Big Sale menawarkan pelbagai diskaun eksklusif, termasuk penghantaran percuma untuk perbelanjaan minimum RM11, pulangan tunai harian sehingga 111% dan peluang untuk membeli sebuah Toyota Vios hanya RM1!

Wow, RM1 untuk Toyota Vios. Memang berbaloi bagi yang bertuah.

Shopee 11.11 Kembali Lagi, Beli Toyota Vios Pada Harga RM1

Untuk pengetahuan korang, Shopee 11.11 Big Sale sudah pun bermula dari sekarang sehingga 11 November 2019. Lebih 100 jenama dan 15,000 penjual di platform atas talian milik Shopee termasuk jenama terkenal seperti Carlo Rino, P&G, Nestle, Siti Khadijah, Maybelline , Vivo Realme, Tefal, Mr DIY, Enfagrow, Nutox, Universal Traveller, Samsung, Watsons, Honor, HomeHuk, Photobook Malaysia, Vinda, L’Oréal dan banyak lagi mengambil bahagian.

IKLAN

Lebih best, korang boleh mendapatkan barangan dari jenama-jenama terkemuka tanpa penambahan Cukai Jualan dan Perkhidmatan (SST). Selain itu, Shopee turut menganjurkan promosi mengikut tema hari serta tawaran syiling Shopee bernilai RM1.1 juta menerusi aplikasi Shopee Shake termasuk memperkenalkan Single’s Day (Hari Bujang) sekaligus memberikan penjimatan kepada pengguna untuk membeli barangan kegemaran mereka. Ketika Jualan Kilat Shocking Sale, korang boleh menikmati tawaran serendah RM1.10 untuk barangan tertentu.

Selain itu, pelbagai permainan dalam aplikasi turut disertakan seperti Shopee Catch, Shopee Strike, Voucher Together-Gether, Shopee Lucky Egg dan Shopee Quiz bagi memenangi Shopee Coins dan baucar.

Shopee 11.11 Kembali Lagi, Beli Toyota Vios Pada Harga RM1

Shopee 11.11 Kembali Lagi, Beli Toyota Vios Pada Harga RM1

IKLAN

Di sebalik berseronok membeli belah, Shopee turut mengadakan kempen amal bagi membantu mereka yang mengidap kanser.

Menjangkakan lebih 11 juta pesanan diterima tahun lalu dengan nilai lonjakan jutaan ringgit, Shopee mengambil kesempatan untuk menyeru rakyat Malaysia agar menyokong perjuangan menentang kanser menerusi kempen kebajikan pertamanya, iaitu #ShopeeMAKNA 11.11 Charity Challenge.

Kempen ini bertujuan meraih dana untuk Majlis Kanser Nasional Malaysia (MAKNA). Hasil kutipan akan disalurkan kepada pesakit kanser kurang mampu yang memerlukan rawatan dan juga penyelidikan dan perkhidmatan sokongan oleh MAKNA dalam usaha berterusan untuk mencari penawar.

IKLAN

Rakyat Malaysia boleh menyumbang menerusi kedai rasmi ShopeeMAKNA di Shopee di mana mereka boleh memilih jumlah yang ingin diderma, bermula dari RM5. Mereka yang menderma layak mendapatkan resit pelepasan cukai daripada MAKNA.

Shopee juga bekerjasama dengan rangkaian hospital Pusat Perubatan Sunway untuk mendorong rakyat Malaysia menjalani pemeriksaan kanser.

Pusat Perubatan Sunway akan menawarkan 300 penderma pertama yang menderma RM100 dengan ujian darah percuma bernilai RM100 dan 50 penderma pertama yang menderma RM250 dengan pakej mammogram 3D percuma bernilai RM430 melalui kedai rasmi ShopeeMAKNA. Selain itu, sebagai sebahagian daripada kempen ini, Pusat Perubatan Sunway akan menderma RM20,000 kepada MAKNA.

Turut menyokong #ShopeeMAKNA 11.11 Charity Challenge adalah personaliti Che Puan Sarimah Ibrahim, Elyana, Diana Danielle, Farahanim Razak, Rita Dato' Sosilawati, Lia Natalia, As'ad Motawh, Yasmin Hani, Liyana Jasmay dan Sarah Hildebrand serta atlet gimnastik negara Izzah Amzan, Koi Sie Yan, Jeremiah Loo dan Olympian Terbaik 2018 Amy Kwan.

Untuk tahu lebih lanjut berkenaan Shopee 11.11 Big Sale, korang boleh layari laman web rasmi Shopee, muat turun aplikasi Shopee secara percuma menerusi App Store dan Google Play. Atau masuk ke Shopee 11.11 Big Sale.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI