Bekas petinju terkenal yang memegang rekod 29 kemenangan tanpa kalah di Ultimate Fighting Champion, Khabib Nurmagomedov telah melancarkan rangkaian telekomunikasinya sendiri yang dipanggil Eagle Mobile.

Perkara itu diumumkan sendiri oleh jejaka berusia 32 tahun ini dalam satu hantaran Instagramnya.

Dia berkata, “Kejujuran dan tanggungjawab adalah prinsip ketika saya membina kerjaya sukan. Hari ini saya bersia dia untuk melangkah dan saya bersedia untuk memberitahu anda berita yang sudah lama saya persiakan selama ini.

IKLAN

“Tidak lama lagi saya dan pasukan saya akan melancarkan sebuah operator rangkaian mudah alih yang diasaskan berdasarkan prinsip yang saya pegang selama ini.

Setakat ini ia meliputi kawasan Moscow dan rantau ini sahaja. Ini hanya permulaan rancangan kami adalah lebih besar jadi jangan lupa untuk nantikan dan menjadi antara pemilik pertama kad sim ini. Percayalah, semuanya lebih baik dari yang anda sedari.”

IKLAN

Pengendali rangkaian mudah alih tersebut dinamakan Eagle Mobile kerana ia sempena gelaran Khabib semasa aktif digelanggang tinju iaitu ‘The Eagle’.

IKLAN

Terdahulu mengikut laporan Essentially Sport, Khabib memiliki sumber kekayaan bernilai $30 juta hasil dari pertarungan yang disertainya Ketika bersama UFC.

Sumber & Gambar : Instagram Khabib

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI