Nampaknya, seorang demi seorang usahawan tempatan yang telah memperolehi kepercayaan syarikat penerbangan tambang murah, AirAsia Berhad untuk menjalankan kerjasama.

 

Pada Disember 2017, pengacara-usahawan dan Dewi Remaja 2009/2010 iaitu Noor Neelofa telah dilantik sebagai Pengarah Bebas Bukan Eksekutif di AirAsia kerana kelebihannya dalam membina bisnes sendiri, mencipta jenama dan pencetus trend industri.

Malah menurut Tan Sri Tony Fernandes, ‘Neelofa adalah ikon pintar, muda dan berdikari iaitu sesuatu yang amat selari dengan syarikat ini.” Sebelum Neelofa, Datuk Seri Siti Nurhaliza melalui jenamanya, Simplysiti juga pernah (dan masih) berkolaborasi dengan AirAsia. Produk beliau masih terjual di atas kabin dan di laman web.

Selepas Neelofa, Sajat Pula Jadi Selebriti-Usahawan Terbaru Pilihan AirAsia
Neelofa x AirAsia.

 

Selepas Neelofa, Sajat Pula Jadi Selebriti-Usahawan Terbaru Pilihan AirAsia
Datuk Seri Siti Nurhaliza x AirAsia

 

IKLAN

Terbaru, selebriti-usahawan Nur Sajat telah terpilih untuk menjalin kerjasama dengan AirAsia. Selepas ini, syarikat yang dimiliki Saya akan membekalkan produk bengkung kepada semua kru penerbangan AirAsia Malaysia, Singapura, Filipina, Indonesia, India, Jepun dan Thailang.

Wow, makin cantik dan rampinglah stewardess AirAsia selepas ini!

 

Selepas Neelofa, Sajat Pula Jadi Selebriti-Usahawan Terbaru Pilihan AirAsia
Instagram

 

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

Alhamdulillah… lepas ini LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD Dan LET’S GIRDLE TONGGEK FUHH BY NURSAJAT AKAN SUPPLY KEPADA SEMUA STAF2 KABIN CREW AIR ASIA MALAYSIA,SINGAPORE,PHILLIPINE,INDONESIA,INDIA,JAPAN, DAN THAILAND…. Happy sangat2,Production kami Nursajat ber collaboration BERSAMA AIR ASIA✈️ Tq Air Asia atas kepercayaan dan memilih jenama NURSAJAT!!! For new costume air asia nanti 2019!!! Lepas ini makin syantik lah KABIN CREW AIR ASIA NANTI!!! MEMAKAI LETS BENGKUNG DAN LETS GIRDLE BY NURSAJAT!!!melangkah setapak lagi my PRODUCTION KE AWAN BIRU!! Gitew!!so uols masih ragu2 lagi ker!!! Kan i dah kata,Production dan quality PRODUCT NURSAJAT MEMANG MELETOP UOLS!!! Jangan mengata❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #nursajatairasia #airasia #newworkattire #newuniformairasiabynursajat

A post shared by NUR SAJAT 02 (@nursajat02) on

 

Produk Bengkung Diamond Gold dan Lets Girdle Tonggek Fuhh by Nur Sajat akan diberikan kepada mereka bermula 2019. Hebat!

Melalui akaun Instagram-nya, Sajat meluahkan rasa terima kasih kepada AirAsia kerana memberi peluang dan kepercayaan kepada produknya itu. Malah, ia juga dilihat sebagai testimoni terbaiknya bagi korang yang masih ragu-ragu dengan piawaian kualiti bengkung tersebut.

IKLAN

 

Selepas Neelofa, Sajat Pula Jadi Selebriti-Usahawan Terbaru Pilihan AirAsia

 

Tak sabar kami nak tengok kalau-kalau bengkung Sajat ini akan turut dijual di atas kabin.

Terbelit lidah nak order nama bengkung tu tau, hehe..

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI