Nampaknya akhir tahun ni sakan semua orang membeli-belah.

Peruncit kesihatan dan kecantikan terkemuka Watsons rupanya sudah 27 tahun di Malaysia ini. Bersempena pelancarkan cawangan ke-600 di Pavilion Bukit Jalil baru-baru ini, Watsons menawarkan perkhidmatan lebih menarik dan canggih termasuk memiliki kaunter isian semula.

Selepas 27 Tahun, WATSONS Malaysia Buka Cawangan Ke-600
Majlis pelancaran cawangan Watsons ke -600 di Pavilion Bukit Jalil!

Pengarah Urusannya, Caryn Loh berkata, premis terbaru berkeluasan kira-kira 4,810 kaki persegi itu adalah antara yang terbesar di Kuala Lumpur dan dilengkapi pelbagai produk dan perkhidmatan eksklusif.

“Selepas 27 tahun, akhirnya kami berjaya mencapai cawangan ke-600. Meskipun belum ada perancangan tetap, kami berharap dapat meningkatkan dua kali ganda perniagaan sekarang.

“Untuk kedai terbaru ini, kami sediakan banyak perkhidmatan menarik termasuk isian semula (produk). Kami mahu galakkan pembeli untuk terus mengitar semula bekas produk yang mereka ada,” katanya.

Selepas 27 Tahun, WATSONS Malaysia Buka Cawangan Ke-600

IKLAN

Selepas 27 Tahun, WATSONS Malaysia Buka Cawangan Ke-600

Selepas 27 Tahun, WATSONS Malaysia Buka Cawangan Ke-600

Selepas 27 Tahun, WATSONS Malaysia Buka Cawangan Ke-600

Perniagaan berasaskan farmasi itu juga turut mengembangkan lagi perkhidmatan integrasi dengan pilihan beli-belah sama ada di kedai fizikal dan dalam talian (O+0).

IKLAN

“Ketika ini, hala tuju kami adalah ke arah memperluas platform jualan. Selain laman web serta aplikasi rasmi, Watsons turut berada di platform e-dagang antaranya Shopee, Lazada dan Grab.

“Misi kami untuk melestarikan pengalaman pembeli dan kepercayaan mereka agar terus kekal menjadi pelanggan setia,” katanya pada majlis pembukaan rasmi cawangan Watsons ke-600.

Menjanjikan penjimatan yang besar sehingga 50% bersempena pelancaran cawangan ke-600, Watsons menawarkan  promosi hadiah eksklusif dan baucar kesihatan serta kecantikan tambahan dengan penjimatan mencecah RM186 sehingga 14 Disember 2021.

IKLAN

Ahli ke-600, ke-6,000 dan ke-60,000 yang berbelanja di mana-mana kedai Watsons berpeluang memenangi skim beli-belah percuma selama setahun.

Jadi, kalau korang ke Pavilion Bukit Jalil, jangan lupa singgah di Watsons cawangan ke-600 ni, memang luas, banyak produk dan jenama. Rambang mata penulis dibuatnya…hehe

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI