Semoga berbahagia ke jenjang pelamin…

Dalam diam akhirnya penyanyi popular, Shila Amzah selamat bertunang dengan pempengaruh media sosial, Ubai. Majlis yang berlangsung penuh privasi itu hanya dihadiri oleh ahli keluarga dan sahabat terdekat.

Memuat naik gambar majlis pertunangan di Instagram, Shila atau nama sebenarnya Nur Shahila Amir Hamzah dan tunangnya itu dilihat bersepakat mengenakan busana rona ungu sedondon.

Sedondon Dalam Persalinan Warna Ungu, Shila Amzah & Ubai Selamat Bertunang

Berkongsi perihal majlis pertunangannya Shila berkata, “Terima kasih buat semua kawan-kawan yang tolong kami menyelesaikan majlis ini. Arra, Azan, Takep Nad dan Haris. Ubai dan saya mahukan majlis pertunangan yang penuh intimasi. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar

IKLAN

“Terlebih dan terkurang dari pihak keluarga Sha, kami minta maaf. Dan yang terakhir, terima kasih buat semua yang mendoakan kami. Semoga kami kuat menghadapi segala apa yang mendatang.”

BACA JUGA: Dari One In A Million Ke Asian Wave Sehinggalah The Masked Singer, Kini Shila Amzah Tunjuk ‘Taring’ Di Gegar Vaganza

Sedondon Dalam Persalinan Warna Ungu, Shila Amzah & Ubai Selamat Bertunang

IKLAN

Ubai atau nama sebenarnya Muhammad Ubaidillah Mohd Zulkefli, 25, turut memuat naik foto pertunangan di laman Instagramnya. Bersama gambar tersebut disertakan kapsyen ringkas, “Alhamdulillah.”

Imbas kembali, Shila Amzah sebelum ini pernah berkahwin dengan Haris Idraki namun telah bercerai pada 8 Februari 2022. Mereka memiliki seorang cahaya mata bersama, Seth Uwais yang kini berusia 4 tahun.

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

IKLAN