Sumber Foto: Instagram @hannahdelisha

 

Umum mengetahui betapa komited dan profesionalnya pelakon dan penyanyi kelahiran Singapura, Hannah Delisha.

Sejak membawa diri sebagai artis solo pada tahun 2015 dengan single berjudul Anugerah, Hannah dilihat sentiasa bebas daripada sebarang gosip yang mampu meranapkan kerjaya seninya.

Ramai berpendapat ia adalah hasil tunjuk ajar ibunya sendiri, Noor Ashikin Ahmad yang juga pernah bergelar seorang penyanyi sekitar era 1980-an.

*

Kini setelah Hannah bergelar isteri kepada pelakon Singapura, Imam Shah, timbul pula beberapa cerita yang sedikit mengejutkan peminat Hannah berkenaan selebriti kegemaran mereka itu dan ia berkenaan perihal peribadinya.

ARTIKEL BERKAITAN : “Pernikahan Dilaksanakan Dalam Rahsia..” HANNAH DELISHA Sudah Setahun Berkahwin? – REMAJA

IKLAN

Jujurnya, REMAJA berpendapat ia adalah hak Hannah, Imam dan kenalan rapat mereka termasuk ahli keluarga untuk menyembunyikan sebarang hal peribadi mereka daripada pengetahuan dan tatapan umum.

Tak semua perkara perlu dicanang kepada satu dunia.

Bagaimanapun, apabila empunya badan bergelar selebriti terkenal, keinginan orang ramai untuk mengetahui serba-serbi mengenai dirinya itu sudah menjadi asam garam kehidupan.

“Saya Pun Ada Masalah Peribadi..” Hannah Delisha Buka Mulut

IKLAN

Sumber Foto: Instagram @hannahdelisha.

Setelah satu demi satu pendedahan berkenaan hubungan Hannah dengan ibunya serta berkenaan tarikh perkahwinan sebenar Hannah dan Imam tersebar semalam, pelakon Tercipta Satu Ikatan ini mengambil keputusan memuat naik satu hantaran Instagram Story bagi meredakan keadaan.

“Assalamualaikum, saya memohon maaf di atas perhatian yang tidak dikehendaki terhadap saya pada waktu ini. Ya, seperti kamu semua, saya juga mempunyai masalah peribadi saya. Saya terkilan apabila (masalah ini) kini tersebar kepada pengetahuan umum.

IKLAN

“Ketika saya mula-mula menyertai industri, niat saya hanyalah untuk menghiburkan kamu menerusi kerja dan bukannya menerusi kehidupan peribadi saya.

“Saya sebaik mungkin cuba menghindarkan diri daripada gosip dan saya hanya ingin mengharumkan negara saya.”

“Sekali lagi, saya memohon maaf di atas berita yang tidak menyenangkan berkenaan saya dan keluarga. Apa yang saya pinta adalah doa kalian dan sedikit privasi pada saat yang mencabar ini,” catat Hannah.

“Saya Pun Ada Masalah Peribadi..” Hannah Delisha Buka Mulut

Sumber Foto: Instagram @hannahdelisha.

Betul tu guys, lebih baik kita doakan saja yang terbaik untuk mereka semua.

Diharap segalanya baik-baik saja buat Hannah sekeluarga.

BACA LAGI : Cantiknya! Hannah Delisha Menghiasi Kempen Fesyen Bersama Neelofa – REMAJA