Baru-baru ini, Nickelodeon mengumumkan senarai pencalonan untuk anugerah Nickelodeon Kids’ Choice Award, iaitu acara tahunan yang sentiasa dipenuhi dengan slime!

Di antara pencalonan itu, nama penyanyi yang baru meningkat naik, Iman Troye mencuri perhatian ramai apabila terpilih untuk kategori Artis Asia Kegemaran. Bersaing sihat dengan ENHYPEN, NiziU, SB19, dan Tiara Andini, Iman Troye dapat membuktikan bahawa bakatnya diiktiraf dan dihargai di peringkat antarabangsa.

Sebaris ENHYPEN, Tiara Andini dan Bintang Lain! Iman Troye Tercalon Dalam Nickelodeon Kids’ Choice Awards!

IKLAN

Selain itu, melalui pencalonan di Nickelodeon, pelantun lagu Teman  ini bukan sahaja menunjukkan bahawa dia mempunyai tarikan peminat tempatan tetapi juga di persada global bersama bintang-bintang besar dalam industri muzik pada masa ini.

Pengumuman pencalonan Nickelodeon Kids’ Choice Award memberikan sorotan baru bagi karier Iman Troye, mengukuhkan kedudukannya sebagai salah satu penyanyi muda yang paling menjanjikan dalam industri muzik Asia.

IKLAN

Sebaris ENHYPEN, Tiara Andini dan Bintang Lain! Iman Troye Tercalon Dalam Nickelodeon Kids’ Choice Awards!

IKLAN

Dalam pada itu, acara tahun ini akan dihoskan sendiri oleh watak animasi terkenal seperti SpongeBob SquarePants dan Patrick Star bagi menambah keseronokan. Peminat boleh menonton secara langsung pasa 17 Julai ini. 

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti TelegramInstagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI